Parchetul din lemn este alegerea ideală pentru a crea o atmosfera caldă, primitoare și familiară din locuința ta. Parchetul este elementul de finisaj ce răspunde dincolo de elegantă și rafinament prin intermediul aspectului deosebit care îl evidențiază  pentru că oferă spațiilor personalitate proprie și durabilitate. Locuințele în care există amenajări cu parchet din lemn sunt mult mai valoroase în situația în care decizi să vinzi, dar și mai atractive când trăiești într-un mediu cald, cu pardoseală naturală.

Parchetul din lemn înseamnă, totodată, o reîntoarcere la natură și natural, la resursele pe care ni le-a oferit cu generozitate pădurea. Poți alege dintr-o varietate de esențe de lemn natural iar pentru a-ți ușura selecția îți vom prezenta un top al celor mai apreciate esențe de pe piață la ora actuală.

Stejarul este una dintre cele mai utilizate esențe de lemn pentru pardoseală iar acest lucru se datorează durității sale, dar și a desenului pe care îl au fibrele lemnoase. Pardoseala din stejar oferă locuințelor un aspect atemporal iar prin modelul său distinctiv dar și prin culorile sale calde, naturale se integrează cu ușurință în orice design interior. Va aduce un plus de elegantă și confort iar prin longevitatea lemnului de stejar casa ta va capătă o valoare inestimabilă.

Parchet din lemn de arțar

Parchetul din lemn de arțar este o altă opțiune durabilă și elegantă care poate deveni cu ușurință piesă de rezistență a amenajărilor interioare. Fibra desprinsă parcă din picturile marilor pictori dar și prin intermediul caracteristicilor tehnice pentru care este recunoscut, fac din acest tip de pardoseală o opțiune perfectă pentru o viață întreagă. Parchetul din lemn de arțar este versatil, elegant și modern. Este rezistent și ușor de întreținut. Totodată, este potrivit pentru interioarele cu personalitate deoarece se diferențiază prin unicitatea texturilor naturale.

Parchetul din lemn de frasin este apreciat pentru aspectul deosebit pe care îl are. Plăcile de parchet au un design atractiv și devin cu ușurință elementul de decor al pardoselii și sunt fundalul perfect pentru a scoate în evidență mobilierul și elementele decorative care completează designul interior. Parchetul de frasin este o alegere ideală atât pentru locuințele noi cât și pentru cele renovate. Un avantaj major al parchetului din lemn de frasin este acela că nu atrage praful, fiind pardoseala ideală pentru persoanele care suferă de alergii.

parchet lemn merbau - AlmaParchet.ro

Parchetul Merbau impresionează prin culoarea intensă care se maturizează în timp. Lemnul închis la culoare, influențat de lumina soarelui și de alți factori are o personalitate unică. Un avantaj al pardoselilor din lemn Merbau este reprezentat de modelul impresionant al lemnului și granulația decorativă, într-un galben intens cu accente aurii. Având o frumusețe aparte se integrează cu ușurință în orice locuință modernă și poate deveni cu ușurință piesa de rezistență a întregului design interior.

Desigur, acestea nu sunt singurele esențe disponibile de pe piață dar acestea sunt printre cele mai solicitate la ora actuală. Pornind de la aceste câteva informații, acum cunoști suficiente lucruri despre aceste esențe, astfel încât să dorești să analizezi mai profund tot ceea ce are de oferit fiecare în parte.