Parchet triplustratificat exotic – eleganță, durabilitate, confort

 

Parchetul triplustratificat exotic  este opțiunea voastră pentru acasă când vă doriți  o pardoseala elegantă în culori naturale vii, care, în plus, aduce argumentul rezistenței la trafic și șocuri mecanice,  dar și o stabilitate dimensională foarte bună datorită modului în care acest tip de parchet este realizat.

Când vă gândiți la exotic ce gânduri vă apar? Noi o să vă spunem doar ce  reprezintă esențele exotice din lemn pentru pardoseala. Parchetul din lemn exotic are o textură deosebită datorită mediului în care a crescut.

 

Parchetul triplustratificat spune povestea țării în care a crescut copacul

 

Cele mai multe specii  folosite la fabricarea parchetului stratificat (dublu sau triplustratificat)  sunt rezistente în mediu umed, fiind foarte potrivite pentru băi sau bucătării.  Paleta coloristica a parchetului stratificat exotic este în mod natural fabuloasă. De la nuanțe aurii, la roșu intens și mult cunoscutul venghe, parchetul exotic este expresia frumosului dat și prelucrat de om.

Parchet de lux Iroko

Lemnul prin natura lui este cald și tactil. Imaginați-vă  căldura unei esențe de lemn crescute într-o țara caldă, imaginați-vă textura  lemnului bătut de soare, mângâiat de musoni, imaginați-vă coloristica și mirosul lemnul lui crescut în țările de unde vin condimentele fine!

 

Vă mai întrebați de ce să alegeți parchetul triplustratificat exotic?

 

Parchetul  triplu stratificat  exotic este opțiunea voastră când vă doriți să aveți o casă deosebită pentru că acolo este cuibul vostru. Când vă doriți durabilitate  și un parchet frumos pentru perioade îndelungate de timp. Da, parchetul triplustratificat exotic poate fi apanajul luxului, dar nu numai.  O podea făcută din esențe de lemn de calitate este dovada că meritați ce este mai bun.

parchet masiv iroko

Hai să eliminăm confuzii! Ce este parchetul triplu stratificat

 

Trebuie clarificat de la început ce este pachetul triplustratificat.  Aceasta pentru că între cumpărători de pardoseli există o confuzie între parchetul laminat și parchetul stratificat, indiferent de tipul acestuia.

 

Parchetul laminat

Parchet laminat

Parchetul  stratificat este făcut din mai multe straturi de lemn,  în timp ce parchetul laminat este realizat prin metode industriale. Este făcut din straturi de compozit, care deasupra au o fotografie reprezentând parchetul, aspectul natural al lemnului.  Apoi peste aceasta fotografie se aplica o folie de plastic, care îi conferă rezistență parchetului laminat (această fotografie este locuită sau tratată sub o formă sau alta), iar placa arată ca lemnul.

Parchetul triplustratificat

 

Parchet Stratificat Stejar 1 Strip Electric Light 188
Parchet Stratificat Stejar 1 stripElectric Light

Parchetul triplustratificat, pe de altă parte, este fabricat doar din lemn din trei straturi de lemn, după cum spune denumirea.  Stratul superior reprezintă stratul de uzură, cel de care depinde durabilitatea acestuia. Stratul de uzură este confecționat din lemn de esență tare,  cea care dă și numele tipului de parchet. Cele două straturi inferioare, dispuse perpendicular unul peste altul pentru a asigura stabilitatea dimensională a pardoselii,  sunt făcute din esențe rășinoase.

 

Cu cât mai gros este stratul de uzură, de atâtea ori poate fi rașchetat,  prelungind durata de viață a parchetului. Noi recomandăm parchet triplustratificat cu grosimea stratului de uzură de peste 3,5 mm. Poate fi o variantă care între adevăr diferă prin preț,  atât prețul cât și calitatea fiind superioare parchetului laminat.

 

De ce este importantă stabilitatea dimensională a parchetului triplustratificat?  Plăcile de parchet își păstrează dimensiunea în timp și nu apar rosturi inestetice.  Astfel, indiferent de sezon și timp, vă bucurați de o pardoseală elegantă și frumoasă.

 

Parchet triplu stratificat exotic –  specii de lemn deosebite pe care le recomandăm

 

Parchetul triplustratificat din Iroko–  este elegant colorat, cu nuanțe între galben deschis galben lămâie – când lemnul este proaspăt- și  a cărui culoare se schimbă în timp în interacțiunea cu soarele, ajungând la galben maroniu sau chiar la maro închis.  Este un lemn care rezistă la umiditate crescută și temperaturi mari, fiind potrivit pentru parchet de baie sau bucătărie, precum și pentru  pardoseala încălzită. Datorită proprietăților parchetului triplustratificat (suprapunerea a trei straturi de lemn cu proprietăți diferite),  parchetul exotic din iroko are o stabilitate dimensionala deosebită.Parchetul triplustratificat iroko este 119,9 RON per metru pătrat acum, fiind o bună ocazie să îl achiziționați la promoție (oferta este valabilă în limita stocului disponibil).

parchet stratificat iroko 3s 1

 

Parchetul triplustratificat  merbau–  aduce în casă o eleganță deosebită prin culoarea brun – roșcată cu puncte aurii. Este potrivit pentru orice interior, de la clasic la modern tocmai datorită acestor calități vizuale deosebite. Este un lemn cu proprietăți speciale, este o esență tare, foarte dură, care rezistă la șocuri mecanice.  Fiind un lemn exotic se pretează foarte bine a fi montat în încăperile cu umiditate crescută (baie) și pentru încălzirea în pardoseală. Nu este un parchet ieftin, dar în perioada aceasta vă puteți bucura de promoția noastră achiziționând varianta merbau stratificat la numai 133,90 RON / mp (în limita stocului disponibil).

Parchet exotic merbau

Parchetul  triplustratificat din nuc este impresionant prin nuanțele de gri bej, culoare care este oricum la modă, prin care se întrevăd  fibre neregulate de tentă mov, care dau un aspect aparte. Este o pardoseală absolut superbă, elegantă,  potrivită în case amenajate minimalist, modern sau contemporan. Este o esență fină care în mod obișnuit vine la pachet cu un preț pe măsură. În această perioadă vă puteți bucura de prețul nostru promoțional de 185,9 RON / mp pentru a alege un parchet triplustratificat absolut deosebit.

parchet triplustratificat nuc

Părerea noastră este că parchetul se alege cu toate simțurile,  întrucât vă este prietenul care vă încălzește tălpile în fiecare dimineață.  Vă așteptăm în showroom să atingeți textura fină, să vă bucurați de paleta coloristică pe care o oferă lemnul, să simțit mirosul și să alegeți  cu sufletul!