Parchet alb  din stejar– motive pentru care sa alegi un astfel de parchet pentru casa ta in 2020

Parchet alb din lemn - stratificat
Parchet alb din lemn – stratificat – Il gasiti in magazinul Alma Parchet Natural 

Pentru ca nu mai avem foarte mult pana la sfarsitul anului, nu putem sa nu ne gandim care ne vor fi planurile in linii mari pentru 2020. Daca pe lista dumneavoastra se afla si renovarile atunci trebuie sa stiti ca parchetul din stejar alb va fi foarte cautat atat de designeri cat si de cei care doresc sa aiba o locuinta care sa tina pasul cu tendintele. 

Parchetul alb din stejar reprezinta o alegere foarte buna intrucat se poate combina cu orice tip de mobilier si se potriveste cu orice culori dominante din incapere. Stejarul reprezinta cel mai utilizat tip de lemn utilizat pentru fabricarea parchetului, iar motivele nu sunt putine deloc. In primul rand, este un tip de lemn preferat pentru durabilitatea si rezistenta extraordinara in timp, dar si pentru posibilitatea de a i se reda stralucirea atunci cand aspectul estetic lasa de dorit. 

 

Parchetul de stejar poate sa aduca multe avantaje unei incaperile in care este montat

 

Parchetul din lemn de stejar alb este un model care dicteaza tendintele pentru anul viitor intrucat se poate incorpora cu usurinta in orice tip de design interior. Culoarea alba este considerata de multi ca fiind una foarte nepractica, iar noi venim sa contrazicem acest argument. Parchetul din stejar alb reprezinta o alegere foarte buna mai ales pentru incaperile reduse ca dimensiune sau pentru cele in care lumina naturala nu patrunde cu generozitate pe intreg parcursul zile. 

Parchetul alb din stejar se intretine simplu

paletar parchet - alb prima culoare
Paletar parchet din lemn

La capitolul intretinere, parchetul alb din esenta de stejar este usor mai pretentios intrucat trebuie sa se acorde o atentie sporita la curatarea lui. Nu se vor folosi detergenti care ar putea sa pateze, ci doar o carpa moale si solutii speciale pentru intretinerea parchetului din lemn ( aceasta se aplica atat pentru parchet stratificat, cat si pentru cel masiv). Pentru prevenirea zgarieturilor si deteriorarilor va recomandam sa acoperiti cu pasla picioarele meselor, scaunelor sau altor piese de mobilier greu. 

Daca observati, nu se deosebeste foarte mult modul de ingrijire al acestui tip de parchet din stejar alb fata de alte tipuri. In momentul in care acordati minimum de ingrijire de care are nevoie parchetul indiferent de nuanta pe care o are, va veti putea bucura de acesta pentru foarte multa vreme. Fiind din stejar este destul de costisitor insa, o data cu trecerea timpului va veti convinge ca este vorba despre o investitie foarte inteligenta. 

 

Parchetul din stejar alb – intodeauna o idee buna pentru design interior

 

Parchetul din stejar alb este potrivit chiar si pentru incaperi care imbraca un stil elegant, intrucat va completa totul perfect. Puteti sa creati si design-uri care sa formeze contrasturi intre elemente precum cele dintre pardoseala si mobilier sau pardoseala si culoarea peretilor. 

Parchet alb – negru pentru un stil modern

Daca preferati combinatiile elegante dintre alb si negru, atunci cu ajutorul acestui parchet din stejar alb este posibil sa realizati un astfel de design interior. Astfel, veti putea sa faceti din acest tip de pardoseala vedeta intregului living. Anul viitor in mod sigur se va pune accent pe calitatea materialelor si, mai ales pe cele care ofera un aspect foarte placut si modern locuintelor. Asadar, daca inca nu v-ati decis ce tip de parchet sa alegeti pentru interior atunci cel din stejar alb merita sa fie luat in considerare.