A devenit mai important ca oricand ca locuinta ta sa fie cat mai confortabila si primitoare. Drept urmare, conteaza foarte mult si ce tipuri de elemente folosesti pentru a te asigura ca este un loc in care poti sa iti petreci timpul alaturi de familie sau prieteni. Modul in care alegi sa iti amenajezi living-ul poate sa contribuie la starea ta de spirit generala. Cu cat este mai confortabil cu atat este mai bine. 

Daca te simti lipsita de inspiratie si ai o superba pardoseala de lux din lemn, atunci te ajutam sa o valorifici. Sunt atat de multe elemente care pot sa completeze si sa evidentieze o pardoseala din lemn, motiv pentru care te vom ajuta sa selectezi ceva potrivit, in tendinte si care sa iti asigure confortul. 

 

Amenajare in stil vintage cu elemente specifice

 

Stilul vintage poate sa puna in valoare cel mai bine o pardoseala de lux din lemn. Pentru a crea o amenajare ca la carte, poti vizita targurile de antichitati unde poti sa gasesti numeroase decoratiuni care pot sa puna in valoare atat pardoseala cat si mobilierul sau alte elemente. Poti alege statuete, obiecte decorative din ceramica sau, de ce nu, sa creezi propriile tale decoratiuni inedite folosind placi de vinil care nu mai sunt bune. 

O alta idee, pentru a obtine un decor vintage exceptional este sa pui in biblioteca multe carti cu coperta din piele. 

ideie de amenajare interioara cu pardoseala de lux

 

Tapet cu flori si pardoseli de lux din lemn 

 

In cazul in care iti doresti ceva mai indraznet si mai vesel, atunci poti sa rezolvi cu amenajarile chiar si intr-o singura zi. Tapetul cu model floral se poate monta intr-o singura zi si nu iti vei face probleme ca vei strica parchetul. Daca nu iti doresti neaparat tapet, atunci poti sa folosesti si stickere decorative cu flori, insa, ai grija sa selectezi ceva potrivit stilului de design interior ales. Stickerele decorative pot sa fie indepartate foarte usor si nu strica peretele in cazul in care te-ai plictisit de decor si iti doresti altceva. 

tapet in amenajari de lux

Covoarele si pardoselile de lux din lemn 

 

Cu siguranta, oricine are o pardoseala de lux din lemn in living, ultimul lucru la care se gandeste este sa il acopere. Insa, un covor poate sa protejeze in special zonele intens circulate, asa cum este cea din zona canapelei. Alege un model de covor potrivit stilului de amenajari interioare ales, conform ultimelor tendinte. Un covor potrivit va deveni o pata de culoare excelenta si va pune in valoare frumusetea esentei de lemn din care este fabricat parchetul. 

covoare in amenajari cu pardoseala de lux din lemn

Tablourile, un element nelipsit in decorarea livingului cu pardoseala din lemn

 

Tablourile pot sa devina o aditie perfecta in living-ul tau, insa, conteaza foarte mult si ce tipuri de tablouri alegi. In cazul in care ai ales un decor de lux, atunci asigura-te ca tablourile sunt o reprezentare a unor opere celebre sau, daca iti permiti atunci poti participa la o licitatie si sa cumperi un original. 

Obiectele de arta intotdeauna merg foarte bine cu o pardoseala de lux din lemn, asadar, vei putea crea o amenajare care sa nu ii lase indiferenti pe cei care iti calca pragul. 

tablouri in interioarepardoseala de lux

Obiecte din metal 

 

Printre obiectele decorative foarte apreciate in acest an se numara utilizarea decoratiunilor din metal. Sunt foarte usor de integrat in living si contrastul dintre materialele utilizate este unul de efect. 

Metalul se poate regasi in foarte multe accesorii, de exemplu, lampi, mobilier, masute de cafea, scaune, rame de oglinzi, etc. Se potrivesc a fi incorporate si in living-uri amenajate in stil clasic sau vintage. 

Drept urmare, daca iti doresti un living amenajat conform ultimelor tendinte, nu uita de puterea accesoriilor care pot sa valorifice o incapere si sa puna in evidenta o pardoseala de lux din lemn.