Avem deosebita plăcere să anunțăm încheierea primei ediții a evenimentului „di’zainin by Alma Parchet”, un eveniment dedicat designerilor de interior și arhitecților, conceput pentru a contribui la dezvoltarea personală și profesională a acestora, oferind un mediu plăcut al experienței și networkingului. 

Conceptul „di’zainin by Alma Parchet” este un mediu, mai degrabă, unde profesioniștii împletesc creativitatea și prietenia într-un mod armonios și plăcut, total inedit față de alte evenimente de gen. 

 

A fost o bucurie să o avem alături pe Aida Ivan, care ne-a împărtășit cum să ne setăm creierul pentru fericire și performanță. Interacțiunea și împărtășirea de cunoștințe au fost pe măsura așteptărilor, dând ocazia tuturor participanților să își dezvolte alte abilități care să îi ajute în afaceri și viața personală.

 

Pentru noi parchetul este prima mobilă în casă

 

De la înființarea noastră în 2011 de către Georgiana Enache, Alma Parchet s-a angajat să aducă emoția de a fi acasă prin fiecare parchet pe care îl instalează. După cum ne spune Georgiana, „Parchetul este prima mobilă în casă”, iar evenimentul „di’zainin by Alma Parchet” este o extindere naturală a acestei filosofii. Înțelegem că parchetul este baza amenajării interioare și că toate elementele de decor vin să armonizeze și să completeze parchetul, aducând confortul și căldura dorite.

 

Contribuția noastră este în crearea unui mediu de confort  pentru casele românilor

 

Dar nu suntem doar despre parchet. Suntem despre crearea unui sentiment de apartenență și confort, despre evocarea mirosului profund al pădurii, a texturii fine a lemnului, a sunetului pașilor pe dusumeaua din lemn masiv. Suntem despre evocarea emoțiilor prin materiale naturale și lux, și suntem despre aducerea celor mai bune și mai durabile pardoseli în casele românilor, ca un semn al respectului pentru ambientul în care fiecare își duce viața.

 

„di’zainin by Alma Parchet” este un eveniment care își propune să fie un spațiu de întâlnire între aceste viziuni, un spațiu de evoluție și inovație și o ocazie pentru profesioniști să facă networking, să evolueze prin cunoștințele experților din alte domenii e și să se bucure de compania colegilor.

Și acesta este doar începutul. Vom continua să organizăm aceste evenimente, aducând împreună experți din diferite domenii pentru a ajuta la crearea unui mediu de lucru mai inovator și inspirațional, un mediu de creștere. 

În spiritul aceleiași filosofii, Alma Parchet se mândrește cu produsele noastre proprii, fabricate 100% în România – parchet din lemn masiv și stratificat, trepte din lemn personalizate, mese din lemn personalizate, lenjerii de pat de calitate superioară.

Vă mulțumim pentru participarea la acest eveniment minunat și vă invităm să ne urmăriți în continuare în călătoria noastră. 

 

Cu drag,

Echipa Alma Parchet