Eveniment pentru arhitecti si designeri de interior


Am creat cu drag evenimentul nostru, „di’zainin by Alma Parchet”, ca pe un mediu dedicat profesioniștilor din design interior și arhitectură, ca pe un hub, o comunitate, considerând că putem crește împreună și că prin sprijin reciproc primul care beneficiază este clientul final.

di’zainin by Alma Parchet s-a lansat într-o primă ediție pe 25 mai 2023, numărul de participanți crescând de la o ediție la alta.

Un eveniment lunar


di’zainin by Alma Parchet are loc lunar, în ultima de zi de joi a fiecărei luni (cu mici excepții anunțate din timp) într-o locație precizată de noi, organizatorii. Locurile sunt limitate. Înscrie-te acum.

Un eveniment pentru arhitecți și designeri de interior - creștem împreună


di’zainin by Alma Parchet este un eveniment de networking, de socializare, un mediu de învățare și creștere pentru arhitecți și designeri de interior, grație conceptului din 3 părți.

Prima parte - primire și networking


La fiecare eveniment pentru designeri de interior și arhitecți, di’zainin by Alma Parchet, începem cu o sesiune de networking într-o atmosferă prietenoasă, cu un pahar de vin bun, o gustare și un mediu de creștere, dedicat oamenilor din aceeași branșă.

Creativitate în lucru - învățare experiențială


Este o parte experiențială pentru arhitecți sau designeri de interior care doresc să experimenteze lucrul cu finisaje de parchet, culori și lacuri.

Invitatul special și workshop-ul lunii


Și pentru că ne dorim să învățăm unii de la alții, la fiecare ediție avem un invitat special care ne va ajuta în creștere pe palierul său de expertiză. Workshop-ul de 30 minute (sau după caz și cererea publicului) este susținut pe diferite arii de activitate: marketing, consultanță în afaceri, mindset etc.

Locurile sunt limitate, așa că vă rugăm să vă înscrieți din timp


Abia așteptăm să vă vedem și să petrecem împreună o seară cu bucurie, conexiune și educație informală, dar întotdeauna utilă.