Parchet de lux design

 

 

 

Parchetul de lux design  este ca o oda adusa lemnului pusa in  lucru pentru a mangaia ochii, pentru a dezmierda podelele!  Este incununarea artei, talentului si migalei pe care mesterii parchetari o pun pe altarul frumosului, ca voi sa aveti un ambient inedit!

 

 

Parchetul de lux  cu design este realizat prin munca, meticulozitate si maiestrie ca forma de arta, aceeasi arta a podelelor care  sustinea pasii nobililor francezi odinioara, tara in care s-a nascut acest stil.  Mesteri parchetari iau fiecare placa de lemn, o slefuiesc cu finete si migala, o lacuiesc si imbina in placi cu model ce te trimit cu gandul la vremuri aristocrate.  Apoi placile sunt imbinate una cate una, fara urma de adeziv modern.  Dalele din lemn, in mare parte de stejar, sunt imbinate si sustinute cu cep de lemn in spiritul traditiei mestesugului parchetarilor.

 

 

Migala mesterilor parchetari nu se opreste aici!  Proiecteaza modelul  dupa cum tu iti doresti si imbina panourile pentru a crea un ambient unic. Sunt reunite intr-un ansamblu unitar, apoi finisate pana scot in evidenta fiecare expresie, fiecare trasatura a lemnului.

 

Acest parchet design este forma in care luxul inseamna munca temeinica, maiestie, unicitate, este forma in care iti spui ca efortul de a avea acest parchet este rasplatit prin eforturile si meseria mesterilor parchetari.  Parchetul de lux este dincolo de pretentiile designului interior, este o forma de aristocratie bine-meritata!

 

Daca iti doresti parchet de lux  cu design absolut deosebit, viziteaza-ne in showroom!

Alege propriul Parchet de lux
Design in showroom!

  • Parchet de lux
  • Parchet de lux
  • Parchet de lux
  • Parchet de lux
  • Parchet de lux