Parchet stratificat de lux – in culori si finisaje superbe


Aceasta categorie de parchet stratificat de lux este pentru cunoscatori, pentru cei care isi doresc maxim confort, iar designul interior sa fie o oglindire a statutului social.  Prin calitatea si nivelul finisajelor, prin aspectul deosebit, prin maiestria mesterilor din Italia care au lucrat manual fiecare placa, acest parchet exclusivist reprezinta rafinamentul in materie de podele si siguranta unui parchet care rezista peste generatii.

Parchetul stratificat este lucrat cu grija si simtul pentru frumos de catre echipe de italieni, atat de cunoscute pentru gustul si educatia in materie de design interior. Este prevazut cu pana la 22 de straturi de finisaje, toate elaborate in detaliu, reusind sa redea parchetului un aspect catifelat la atingere. Modelele de parchet stratificat de lux sunt lucrate manual in Italia, unde profesionisti ai lemnului realizeaza placi din lemn de o frumusete distincta, asigurandu-va o pardoseala cu aspect unic.

Paleta de modele este variata, toate fiind impresionante din punct de vedere estetic. Modul in care finisajele sunt realizate acopera orice gust. Parchetul gri, cu striatii multicolore, reda stilul rural englezesc (Country Inglese). Modele de inspiratie exotica transforma parchetul Afrika intr-o optiune exlusivista. Parchetul  lucios este finisat pana la cel mai mic detaliu, cu un aspect impresionant stralucitor.

In plus, parchetul de lux aduce toate argumentele  parchetului stratificat: este stabil dimensional, cu garantie indelungata ( pana la 30 de ani), stratul de uzura mare (4mm) permite reconditionarea parchetului.

Mai mult chiar, prin modul in care sunt realizate finisajele, italienii garanteaza ca acest parchet nu se pateaza indiferent daca ati turnat cafea, vin sau alte lichide care in mod obisnuit afecteaza aspectul podelei.

Este un parchet pe care vi-l doriti pentru ca il meritati, este ca o incununare a eforturilor voastre. Este cu adevarat parchetul stratificat de lux pentru confortul locuintei dvs.!