Parchet SPC


Iti doresti o pardoseala, eleganta, inovativa si versatila? Afla de ce pardoseala SPC este optiunea pentru tine.

Parchetul SPC: Inovativ, Durabil, Elegant; Versatil. Pentru tine!

Parchetul SPC reprezinta cel mai nou si cel mai inovativ tip de pardosela de pe piata. Este realizat din material compozit din piatra si plastic, ceea ce ii confera o rezistenta superioara la greutate si socuri mecanice. Acesta este motivul pentru care, poate, este denumit parchet pietrificat.

Eleganta si aspect atragator pentru orice stil de amenajare interioara

Pardoseala SPC, similar parchetului laminat, are un decor care asigura aspectul placut. Plaja de decoruri acopera aspect de parchet sau gresie intr-o varietate ampla de nuante, ceea ce confera lejeritate in alegere si potentialul de a fi integrata in orice stil de amenajare interioara, in orice camera a locuintei sau a proiectului comercial.

Rezistenta la umiditate sporita

Gratie compozitiei sale, parchetul SPC poate fi montat in baie, bucatorii sau alte medii cu umiditate ridicata. Faptul ca aspectul este versatile – intre gresie si parchet – asigura, de altfel si o mai mare flexibilitate in proiecte de amenajare a baii.

Versatilitate in proiecte

In afara caracteristicilor mentionate, pardoseala SPC mai aduce patru argumente pentru a fi o alegere de top: este foarte subtire (maxim 6 mm), are stabilitate dimensionala buna, transfer termic sporit si rezista la temperaturi superioare parchetului din lemn masiv de stejar, spre exemplu.

Aceste patru atribute fac acest tip de pardoseala versatil in diferite proiecte.

Pardoseala pentru incalzire in pardoseala


SPC este una dintre variantele inovative de pardoseala care sa fie montata peste sisteme de incalzire datorita argumentelor de mai sus.

SPC pentru Amenajari comerciale durabile


SPC este rezistent. Nu este doar parerea noastra, ci si a clientilor pentru care am montat acest tip de pardoseala. Astfel, acesta se preteaza pentru amenajari interioare de trafic intens si, spre deosebire de gresie, nu se sparge.
Si pentru ca mentionam avantaje, spre deosebire de covoare de interior sau linoleum, pardoseala SPC se curata si intretine usor.

SPC pentru montaj facil


Pardoseala SPC se monteaza rapid, inclusiv in regim do it yourself. Iar daca proiectul vostru poate fi problematic fiindca un parchet mai gros ar suprainalta pragurile, nu e cazul alegand SPC, care e atat de subtire.

Amenajari interioare rezidentiale de bun gust


Indiferent de proiect de design interior, parchetul SPC raspunde nevoilor de aspect vizual placut in orice interior. Aceasta pentru ca decorurile folosite sunt variate si pot imita piatra sau parchetul.