P

Lambriuri lemn

Pentru a va decora intr-un mod deosebit si unic fatada cladirii va oferim o colectie de lambriuri  din lemn in mai multe variante de specii de lemn.

Proprietatile lambriurilor din lemn

Fatadele din lemn (lambriu), pe langa estetica, includ proprietatile naturale ale lemnului, oferind un plus de valoare prin diversitatea pe care o pot da in combinatie cu oricare alt material.

Folosind un sistem de montaj ventilat, lemnul ne asigura o ventilatie fonica si termica ridicata, astfel incat, in exterior avem o fatada eleganta, unica, plina de personalitate, iar in interior un confort sporit.

Intretinerea lambriurilor din lemn

Fatadele din lemn (lambriu), montate corect si cu o intretinere corespunzatoare, au o durata de viata mai mare decat multe alte materiale.

Specii de lemn disponibile pentru lambriri:

Cedru, Meranti, Okoume, Larice siberian, Molid scandinav, Tatajuba, etc.

Va putem oferi lambriu cu urmatoarele dimensiuni de lamela:

  • Grosime: 12,5/14/15/19/20/21 mm
  • Latime: 96/108/121/140/145/146 mm
  • Lungime: 900÷5000 mm


Bifand aceasta casuta esti de acord cu politica de confidentialitate https://superparchet.ro/politica-de-confidentialitate/.

Bifand acesta casuta esti de acord sa primesti mai multe informatii despre produse, oferte si promotii din partea Alma Parchet Natural.

Va oferim urmatoarele tipuri de lambriuri:

Lambriu Lemn Natural Okoume

Okoume este un lemn cu densitate scazuta, dar se caracterizeaza printr-o ridicata stabilitate dimensionala. De obicei culoarea este de roz somon pana la roz inchis. Lambriurile din Okoume folosite la exterior necesita tratare cu solutii chimice de conservare.

Lambriu Lemn Natural Molid Scandinav

Molidul scandinav are o culoare galbuie deschisa, este adesea numit lemn alb. Fatadele din molid scandinav necesita tratare cu produse chimice de intretinere.

Lambriu Lemn Natural Meranti

Meranti are culoarea de la maro-cenusie inchisa la brun-roscata. Fatadele executate din meranti necesita intretinere prin tratare cu produse chimice.

Lambriu Lemn Natural Larice Siberian

Laricele siberian se caracterizeaza printr-o rezistenta naturala ridicata la intemperii si la atacurile ciupercilor. Paleta de culori cuprinde nuante de galben-auriu pana la maro inchis. Fatadele din larice siberian necesita tratare cu produse chimice de intretinere.

Lambriu Lemn Natural Cedru Rosu

Cedru rosu se caracterizeaza printr-o stabilitate dimensionala ridicata si ofera o izolare termica excelenta. Datorita celulelor cu continut ridicat de uleiuri, lemnul de Cedru rosu este natural
protejat impotriva insectelor si a ciupercilor. Are o culoare de la bej la maro inchis. Fatadele realizate din lemn de cedru nu necesita conservare prin tratare.