/ ALMA PARCHET

SC Alma Parchet Natural SRL este o companie specializata in montare si finisare parchet masiv (oferta parchet stejar, parchet merbau, parchet doussie, parchet iroko, parchet teak, parchet industrial etc), parchet din lemn stratificat, scari, pardoseli de exterior (deck) si lambriuri. Obiectivul nostru este ca fiecare proiect implementat sa corespunda exigentelor dumneavoastra.Echipa noastra este formata din profesionisti cu experienta, capabili sa abordeze fiecare lucrare cu seriozitate, promptitudine, atentie la detaliu si responsabilitate.

/ OFERTA PARCHET

Va intampinam cu o oferta larga de parchet masiv, parchet industrial, parchet dublustratificat si parchet stratificat de calitate. Parchetul nostru raspunde tuturor necesitatilor de amenajare pentru: spatii rezidentiale, restaurante, spatii comerciale, baruri, hoteluri, birouri, terase si multe altele.

/ AVANTAJELE ALMA

GARANTIE pana la 30 ani

Colaboram cu producatori de parchet de renume, astfel incat sa va oferim produse de cea mai buna calitate cu GARANTIE de pana la 30 ani.

Transport Gratuit

Livram produsele pana la adresa indicata in contract, iar dumneavoastra asigurati doar manipularea si depozitarea acestora.

Consultanta

Specialistii nostri va ofera consultanta GRATUITA in alegerea tipului de parchet in funtie de dorintele dumneavoastra si de destinatia spatiilor in care va fi montat parchetul.

Diversitate

Va oferim parchet masiv, parchet triplustratificat, parchet dublustratificat, deck si lambriuri, confectionate dintr-o gama larga de specii de lemn, astfel incat sa satisfacem cele mai exigente cereri.

Termen de livrare

Ne respectam clientii, in acest sens noi respectam termenele de livrare: iar daca nu livram la termenul indicat in contract (din cauza noastra) primiti GARANTAT o reducere de 10 % din valoarea contractata.

Unicitate

Pentru interioare exclusiviste, oferim parchet cu finisaje realizate manual numai la comanda, astfel incat pardoseala dumneavoastra sa fie unica.