Dacă pe superparchet.ro găsiți prezentarea online a principalelor categorii de pardoseli și servicii din jurul pardoselilor comercializate de noi, în special parchet din lemn, stratificat și masiv, pe accesorii de montaj, am creat special pentru voi magazinul online în care să regăsiți produsele noastre.
Gama este completată de adezivi, finisaje, accesorii și scule pentru montarea parchetului.
Dar haideți să vi le prezentăm pe rând:

Parchet din lemn de lux


Realizat din cele mai rafinate esențe de lemn, durabile, în special din lemn masiv de stejar,   parchetul nostru de lux adaugă o notă de rafinament oricărei încăperi. Finisajele de excepție evidențiază bogăția și profunzimea culorilor naturale.

O categorie aparte este parchetul design, cu aspect nobiliar.

Tot în această categorie am selectat cele mai sofisticate tipuri de parchet stratificat, dublu și triplustratificat, un parchet din lemn. Parchetul curb sau parchetul cu tăietură curbă, mai corect, este topului gamei de parchet de lux, deosebit, din colecția noastră.

Descoperă categoria aici

Parchet din lemn masiv


V-am spus că iubim lemnul? Este motivul pentru care am adus o selecție bogată de parchet din lemn masiv, autohton și exotic, de grosimi variate și cu sisteme de îmbinare trainice pentru casa voastră. Prețurile sunt variate, întotdeauna corecte.

Diferențierea parchetului din lemn masiv? Făcut dintr-o singură bucată de lemn, parchetul masiv conferă durabilitate și un aspect autentic fiecărui spațiu. Este simbolul tradiției, eleganței și al calității în materie de pardoseli.

Descoperă oferta!

Parchet stratificat


Știm că iubiți atât eleganța, cât și confortul, acesta este și motivul pentru care colecția de parchet stratificat – dublu stratificat și triplustratificat, de grosimi variate, cu staturi de uzură sustenabile ce permit refinisarea. De ce vorbim și despre confort în cazul parchetului stratificat? Modelele de parchet stratificat sunt cele mai potrivite pentru a fi montate peste sisteme de încălzire în pardoseală. Prețurile sunt variate în funcție de model și grosimea produselor.

Parchetul stratificat este întotdeauna o opțiune pentru amenajări interioare. Combinând rezistența și versatilitatea, parchetul stratificat este ideal pentru spații moderne. Straturile sale multiple garantează o durată de viață lungă și o instalare facilă.

Descoperă categoria aici

Materiale montare și finisaj parchet


Știm că pentru a vă bucura de durabilitate contează ca materialele de montaj, adezivii, șapele să fie de calitate. Aceasta este o categorie adresată în special specialiștilor în parchet, meșteri parchetari sau chiar persoane îndemânatice care montează în regim do-it-yourself.  Așadar, vă oferim soluții de top pentru montarea și finisarea parchetului. Produsele noastre garantează o aderență solidă și un finisaj estetic spectaculos.

Descoperă gama!

Plinta Parchet


Plintele noastre completează perfect designul parchetului, asigurând o tranziție elegantă și funcțională între podea și perete. Sunt plinte din lemn, MDF sau stratificat, într-o paletă de culori variată, de la alb, la culorile naturale ale lemnului.

Descoperă gama!

Tablouri Pictate


O casă elegantă, cu parchet din lemn poate fi întotdeauna completată de tablouri și lucrări de artă spectaculoase. Așa vă punem la dispoziție opțiuni de artă la superlativ, tablourile noastre pictate de artistul plastic Vali Irina Ciobanu, firesc, pictate manual, aduc viață, autenticitate și culoare oricărei încăperi.

Descoperă tablourile!

Produse pentru îngrijirea parchetului


Păstrați frumusețea parchetului cu produsele noastre specializate.

Oferim soluții de curățare și protecție de calitate superioară.

Descoperă categoria aici

Covoare și carpete românești țesute manual


Îmbinând tradiția cu designul modern, covoarele noastre țesute manual sunt piese unice ce încălzesc orice spațiu. Sunt covoare țărănești, autentice, din lână, care conferă autenticitate spațiului.

Mergi spre covoare!

Pardoseala SPC-LVT


Durabile și rezistente la apă, pardoselile noastre SPC-LVT sunt perfecte pentru spații cu trafic și umiditate. O alternativă modernă cu performanțe superioare, potrivit inclusiv pentru a fi montat peste încălzire în pardoseală.

Vezi produse și prețuri

Lenjerii de pat din percal


Știm că meriți ce e mai bun, iar confortul și stilul pentru somnul vostru e important. Așa că am adus pentru voi, în stoc, lenjerii de pat din percal, inclusiv modele cu broderie.

Mergi spre lenjerii de pat din percal

Parchet laminat de calitate superioară


Parchetul laminat este o soluție pentru orice casă, populară. Totuși, noi nu facem rabat la calitate și vă oferim parchet laminat de calitate superioară.

E o soluție pentru orice casă, parchetul laminat replică frumusețea lemnului natural, fiind potrivit pentru o varietate de spații.

Descoperă oferta

Accesorii și scule pentru montaj parchet


Această categorie este, de asemenea pentru profesioniști, meșteri parchetari. Tot ce aveți nevoie pentru o instalare corectă și profesională a parchetului, de la instrumente de bază până la accesorii specializate găsiți aici.

Vezi scule montaj pardoseli

Scări din lemn


Creând un punct central în orice casă, scările noastre din lemn sunt o combinație de funcționalitate și estetică. Facem la comandă scări și trepte din lemn masiv, în special stejar, speciale pentru casa ta, confecționate pentru dimensiunile treptelor dumneavoastră. Oferta de preț este, asemenea personalizată.

Mergi spre pagina de scări din lemn

Mese din lemn


Lucrate cu măiestrie și atenție la detaliu, mesele noastre din lemn sunt piese centrale ce aduc natura în interiorul casei dvs. Sunt mese unice, pentru living sau măsuțe pentru cafea.

Vezi mese din lemn