Lambriurile alese in locul altor finisaje exterioare au rolul de a contribui la aspectul estetic al intregului spatiu. In functie de modelul si materialul ales, se poate obtine rapid un decor sofisticat sau rustic, aducand aminte de casele de peste ocean. Un motiv in plus pentru a monta lambriuri pentru eleganta casei? Acestea sunt usor de montat si intretinut, iar cand situatia o cere, sunt simplu de inlocuit.

De ce sa montezi lambriuri de exterior?

Dincolo de rolul estetic pe care il prezinta, lambriurile pentru exterior au si rolul de a izola termic casa, fiind vorba mai mult despre o izolare suplimentara,  dar au rolul si de a atenua zgomotul (izolare fonica). La exterior, lambriurile pot sa fie folosite pentru construirea fatadelor si sunt produse inovatoare care pot sa schimbe in mod radical aspectul intregii locuinte.

Lambriurile pentru exterior, o solutie potrivita pentru o casa moderna si autentica

Se potrivesc a fi instalate pe orice tip de suprafata, redand aspectul elegant al lemnului. Gama de culori este atat de variata gratie finisajelor, incat vei putea pune in aplicare aproape orice idee de amenajari exterioare.

Mai mult chiar, spre deosebire de alte materiale de amenajare a fatadei, sunt usor de inlocuit. Acestea pot fi schimbate partial, fara a afecta aspectul casei, așa cum s-ar intampla cu vopseluri unde diferentele de culoare devin evidente.

Lambriurile te intorc la natura si aspect natural

Lambriurile pentru exterior lasa loc pentru foarte multa creativitate atunci cand vine vorba despre amenajari exterioare deoarece iti lasa libertatea de a crea stiluri de amenajari care sunt in armonie cu natura. Utilizarea lambriurilor pentru exterior este o solutie moderna si ecologica. Indiferent daca este vorba despre o cladire care trebuie renovata sau o constructie noua, se poate integra cu usurinta. Datorita speciilor de lemn din care sunt fabricate, lambriurile pentru exterior sunt durabile, rezistente si perfect adaptate conditiilor din exterior.

Unde poti monta lambriuri de exterior?

Lambriurile sunt potrivite atat pentru placarea exteriorului cladirilor rezidentiale dar si a celor destinate afacerilor asa cum sunt restaurantele, barurile, magazinele, cladirile de birouri, scoli, depozite, complexe sportive etc.

Lambriuri din lemn sau compozit?

De o mare popularitate se bucura la ora actuala lambriurile din material compozit. Totusi pentru ca nu este un material 100% natural, produsele compozite nu aduc acelasi confort si aceeasi relaxare dată de produsele ecologice, precum lemnul.

Alege materiale de calitate si realizeaza cele mai frumoase amenajari exterioare

Lambriurile pentru exterior reprezinta solutia cea mai simpla pentru a reda cladirilor aspectul de altadata, cu note rustice, sau pentru a aduce o schimbare bine venita. Lambriurile pentru exterior adauga o nota de eleganta si modernism autentic, oferind autenticitate spatiului exterior. Este foarte important sa alegi un material care sa fie atractiv si durabil, asa cum este materialul compozit sau sa te asiguri ca materialul este tratat corespunzator si este de o calitate foarte buna, astfel incat sa poti profita de toate avantajele pe care le ofera pe termen lung.

Lambriurile sunt usor de intretinut,  iar datorita noilor solutii de fnisare, materialele au devenit din ce in ce mai inovatoare si pot sa reziste in diferite tipuri de conditii.

Ai un proiect de dus la indeplinire? Iti suntem alaturi cu sfaturi si lambriuri din lemn exotic, precum larice siberian. Elegante si durabile.