Parchet exotic pentru o casă spectaculoasă prin culoare

 

Când îți dorești o pardoseală cu adevărat impresionantă ca aspect și care  schimbă în mod spectaculos interiorul casei tale, o opțiune de prim rang este să alegi parchet exotic.   Prin natura esenței lemnoase din care este produs, acesta aduce în locuință nuanțe vii, naturale, iar fibra pare să spună o poveste de peste mări și țări.

Mai mult chiar,  parchetul din lemn exotic  are proprietăți aparte datorită mediului în care copacul a crescut odinioară.  

Parchet exotic merbau

Caracteristici ale parchetului exotic pe care ar trebui să le iei în seamă  pentru o casă superbă și o pardoseală rezistentă

Parchetul exotic este pentru  aceia dintre voi care își doresc ce e mai frumos, mai bun mai rezistent și care vor să aducă în case  eleganța lemnului din țări îndepărtate. Parchetul din lemn este dovada faptului că alegeți pentru voi ce este mai bun și mai frumos,  iar pardoseala din esențe exotice este pentru voi ca un semn de exclusivism pe care vi-l permiteți. Aceasta în condițiile în care parchetul exotic  se reflectă în preț, chiar dacă nu este totdeauna foarte scump.

parchet de lux lemn exoticmasiv/ triplustratificat rosu

De ce să alegeți parchet exotic pentru casa voastră?

 

–  parchetul din lemn exotic este durabil  și poate fi recondiționat, astfel încât voi și copiii voștri să vă bucurați de  o pardoseală superbă, de calitate.

–  în funcție de specia aleasă,  vă puteți bucura de o durabilitate sporită,  care să facă față condițiilor de trafic din casa voastră.

– majoritatea speciilor din lemn exotic este rezistentă  la umiditate sporită, făcând acest tip de pardoseală potrivit pentru băi și bucătării.

– structura lemnoasă  și caracteristicile fizice  ale esențelor exotice fac multe modele de parchet din lemn exotic potrivite pentru încălzire în pardoseală.

–  esențele  din lemn exotic  au o coloristică senzațională,  fiind superbe fără să aibă nevoie de foarte multe finisaje sau de băițuire suplimentară.

–  posibil ca  exotic să vă trimită cu gândul către o pardoseală dintre cele mai scumpe.  Nu este neapărat cazul, parchetul exotic poate avea un preț comparabil  cu multe dintre esențele autohtone.

parchet masiv esenta exotica teak

Parchetul exotic – o opțiune elegantă și de durată pentru casa voastră

 

Se cunosc prea puține lucruri despre parchetul exotic și poate vă este dificil să alegeți  o specie anume. În continuare vă sugerăm câteva specii de lemn din țări îndepărtate, dar simțim nevoia să facem o precizare.

parchet Masiv exotic teak 008

Noi suntem aici să vă răspundem la întrebări, dar  cel mai des, după ce ați ales conform unor criterii practice,  pardoseala se alege cu ochii și cu sufletul. Este motivul pentru care noi de fiecare dată vă invităm în showroom   pentru a vă bucura de culoare și pentru a atinge textura caldă a lemnului. Este ca și cum ați crea o emoție, o conexiune,  între voi și pardoseala din lemn care vă va atinge tălpile și mângâia privirea în fiecare zi.

 

Parchetul din lemn de merbau

Parchetul de merbau  este spectaculos prin culoarea brun-roșcată  în care se evidențiază puncte aurii, ce dau personalitate întregii pardoseli. Datorită acestui aspect deosebit,  esența de merbau poate fi o opțiune pentru orice casă, indiferent de stilul de amenajare interioară ales.

pachet masiv exotic Merbau1 -

Din punct de vedere  fizic, lemnul de merbau  este un lemn dur, care rezistă la șocuri mecanice (unele lovituri). Este o esență exotică,  crescută în țări cu umiditate sporită, de aceea pardoseala din lemn de merbau este o opțiune de durată pentru baie sau bucătărie.

 

Parchet de nuc canadian

Nucul canadian este o esență de culoare  gri-bej, ornamentat natural prin fibrele neregulate în nuanțe mov, cu  un aspect spectaculos. Ca o recomandare, acest tip de parchet exotic este potrivit în case amenajate modern, futurist,  minimalist sau contemporan, datorită particularităților vizuale pe care le oferă.

parchet lemn masiv exotic nuc

Este o pardoseală de rezistența superioară și  se aclimatizează ușor în casele românilor, fără ca lemnul să lucreze prea mult,  păstrându-și stabilitatea dimensională în timp.

 

Alte tipuri de parchet exotic  din ofertă pe care noi le recomandăm

Gama noastră de produse este variată și  le-am ales pe toate pornind de la criterii vizuale, de la  modul senzațional în care esențele de lemn te încântă, dar mai ales am pus accentul pe  calitate și durabilitate, întrucât misiunea noastră este să oferim parchet din lemn care durează  peste generații.

Parchet teak

 

Astfel, în oferta noastră veți găsi parchet din specii exotice  precum palisandru, wenge, IPE (cel mai dur lemn), Iroko, Teak, Doussie si altele pe care vă invităm să le descoperiți în showroom!