Parchet Chevron – notă de stil franțuzesc, personalizată în case românești

 

V-ați dorit vreodată să dați casei voastre aspectul palatelor franțuzești? Modelul de parchet Chevron este acum opțiunea voastră! Acesta este inspirat din stilul Palatului Versailles, realizat încă din secolul al XVII-lea și reprezintă varianta originară a parchetului din lemn: un mozaic geometric vizual impresionant, realizat din esențe nobile. În contemporaneitate, paleta de finisaje variate vă pune la dispoziție flexibilitatea culorii și a suprafețelor mate, lucioase sau cu aspect natural.

 

Astfel, parchetul stratificat Chevron este alegerea potrivită dacă doriți să respectați stilul clasic ca un etern romantic și estetic,  pentru aceia dintre voi care știu că merită tot ce e mai durabil și mai elegant. Această pardoseală aduce interioarelor căldura și sustenabilitatea lemnului, precum și rafinamentul stilului franțuzesc.

parchet lemn masiv rezistent
Parchet din lemn masiv, diferite clase de selectie.

Haideți să descoperiți alături de noi povestea și argumentele acestui tip de parchet stratificat deosebit!

 

Parchetul din lemn multi-stratificat Chevron. Ce este și ce caracteristici ale acestui tip de pardoseală fac diferența

 

Care este specificul parchetului stratificat Chevron?  În primul rând, este o pardoseală fabricată din lemn. Specificul acesteia este tăietura deosebită a lamelei care permite îmbinarea parchetului într-o adevărată operă de artă,  concurentă a stilului clasic de la Versailles, unde își găsește originea.

 

Pe piață există câteva modele clasice dedicate,  pornind de la modelul originar. Noi ne propunem să ne autodepășim  și să vă aducem noi modele specifice Alma Parchet Natural.   Ne dorim acest lucru pentru voi, pentru că știm că eleganța, durabilitatea și confortul sunt criteriile pe care vi le doriți pentru dușumeaua dumneavoastră.

 

Parchetul din lemn stratificat Chevron – flexibilitate în finisaje pentru un interior deosebit.

 

Pardoseala Chevron este din lemn natural,  putând fi găsită în variantă de lemn stratificat,  dar și de lemn masiv. De asemenea, aceasta poate fi  aleasă în varianta finisată, la gata. A doua variantă pe care o propunem este parchetul stratificat Chevron nefinisat căruia să îi dați personalitatea pe care o doriți.

 

Parchetul stratificat nefinisat Chevron – pentru design interior unic

 

Tăietura lamelei

 

Tăietura din capătul lamelei  Chevron este realizată în unghi, cu sisteme de îmbinare nut și feder. Acest sistem mai numește lambă și uluc.  

parchet chevron – taietura

Tăierea în unghi permite îmbinarea în diferite modele cu efect spectaculos.  Mai mult chiar, la parchetul nefinisat alegerea unghiului este flexibilă, astfel încât modelele realizate  pot fi variate, cu opțiuni artistice. Pe scurt,  parchetul stratificat Chevron asigură un aspect  exclusivist locuinței prin montarea unor modele deosebite, cu efect vizual artistic.

 

Finisaje variate – vă puteți alege patină lucioasă, mată, rustică, vintage, într-o paletă minunată de culori.

 

Un alt argument pe care îl aducem în favoarea dușumelei din lemn nefinisat este posibilitatea variată a finisajelor. Parchetul stratificat din lemn este ofertant ca paletă de culori și aspect al finisajului.

 

Selecția de lemn – varietatea tipurilor de selecție ne arată frumusețea și viața din interiorul lemnului

 

Parchetul din lemn Chevron este produs în varianta cu bizot sau fără, dumneavoastră având opțiunea de a alege varianta care va place mai mult vizual. Poate vă este util să clarificăm ce este bizotul.  Acesta este modul în care parchetul este lucrat pe lungimea lamelei pentru a evidenția aspectul de îmbinare a parchetului, care, prin montare, creează un efect de amplitudine și eleganță a spațiului.

 

Ce reprezintă selecția de lemn? Este aspectul natural al esenței, așa cum l-a creat natura. Sunt trei clase de selecții: select, natural și rustic, regăsite în descrieri comerciale de tip A, B, C. Diferența este modul în care lemnul este selecționat, după cum spune denumirea. Dacă clasa select reprezintă lemnul cu fibre fine, longitudinale, la polul opus este rustic unde veți vedea și noduri, așa cum are copacul în stare vie. Îmbinarea între cele trei clase permite un joc de culoare naturală superb, așa cum există inclusiv în natură.

Stabilitatea dimensională face parchetul Chevron potrivit pentru încălzirea prin pardoseală

 

Parchetul stratificat Chevron este dublu stratificat, stratul suport fiind din multi-strat de mesteacăn .  Această caracteristică conferă parchetului stabilitate dimensională, înseamnă că pardoseala nu își modifică  dimensiunea foarte mult la diferență de temperatură sau condiții de mediu. În plus, are un transfer termic foarte bun.  Din acest motiv, acesta este un model elegant de parchet pentru încălzirea în pardoseală.   

parchet chevron - stratificat

Durabilitate superioară

 

Parchetul stratificat Chevron nefinisat pe care vi-l oferim este prevăzut cu strat de uzură mare (4mm),  putând fi refinisat de până la patru ori. Ca o completare, numărul de refinisări depinde de starea în care este parchetul, de echipa și de mașina care remodelează parchetul.

 

Parchetul Chevron – argumente și caracteristici de final

 

Elegant: aspect deosebit pentru un interior exclusivist.

Esențe din lemn: frasin și stejar.

Stabil dimensional: parchet din lemn multi-stratificat.

Durabil: strat de uzură 4 mm.

Aspect natural deosebit: puteți alege pentru stilul de amenajare dorit  unul combinații între cele trei clase selecție: Select, Natural și Rustic.

Flexibilitate în finisaje: se poate finisa după dorința clientului / sau finisat din fabrică în mai multe variante de culori.

Îmbinare durabilă: tăietura este în unghi cu îmbinare nut și feder.

Varietate de modele de tip mozaic: la cel nefinisat se poate face tăietura pe capăt la orice unghi.

Adaptat sistemelor de încălzire moderne: compatibil cu încălzirea prin pardoseală.

Preț: Aspect deosebit la prețuri competitive.

Parchet chevron lemn stratificat nefinisat

Descrierea noastră nu poate cuprinde frumusețea parchetului Chevron, nici varietatea de modele și finisaje din care puteți alege. Cu atât mai puțin sentimentul de atingere caldă sau mirosul lemnului.

Vă așteptăm în showroom să vedeți și să atingeți parchetul din lemn și să stăm de vorbă despre modelul pe care vi-l doriți! Sau…

Cereti o oferta!