Motive pentru care sa montezi parchet romanesc

 

De cativa ani se vorbeste despre faptul ca produsele fabricate in Romania ar trebui sa aiba prioritate in alegerile cumparatorilor. Tot mai multe firme romanesti pun accent pe calitate, iar produsele care sunt fabricate aici sunt apreciate nu doar pe plan local, ci si international.

Piata romaneasca este invadata de o multime de tipuri de parchet din lemn de esente  exotice, ce provin din toate colturile lumii. Astfel, clientii au posibilitatea sa aleaga produse potrivite dorintelor, asteptarilor si posibilitatilor financiare. Si, avand in vedere aceasta diversitate pe piata de pardoseli calitatea este cea care face diferenta, iar parchetul romanesc este de calitate competitva.

parchet romanesc Chevron Alma Parchet Natural

Motive pentru care sa alegeti parchet romanesc

 

Calitatea reprezinta primul motiv pentru care sa va orientati catre achizitionarea parchetului autohton. Producatorii si comerciantii cunosc deja foarte bine care sunt dorintele si asteptarile clientilor si  astfel reusesc sa diversifice gama de produse existenta.

De exemplu, o firma producatoare de parchet romanesc cunoaste piata autohtona si asigura o paleta  de produse adaptate cerintelor locale, in culorile, formele si modelele preferate. In plus, produsele sunt unice pentru ca exista posibilitatea de personalizare prin finisaje, mai  ales in cazul parchetului din lemn (stratificat, masiv) nefinisat.

Producatorul autohton de parchet cunoaste cerintele pietei locale

 

Mai mult chiar, un comerciant autohton stie cum sa intampine necesitatile clientului si sa ii ofere solutii care sa se potriveasca. Totodata, acest parchet romanesc este fabricat din esente de lemn care sunt deja adaptate conditiilor de temperatura, umiditate etc., astfel ca rezistenta acestuia este superioara.

Nu contestam nici calitatea pe care o ofera tipurile de parchet din esente exotice insa, frumusetea unui parchet din lemn de stejar nici nu se poate compara cu nimic altceva. Tipurile de parchet romanesc se potrivesc foarte bine pentru a pune in evidenta orice stil de amenajari interioare. Lemnul folosit este de calitate superioara si versatil, ceea ce face posibil sa nu va mai saturati sa priviti modul in care parchetul se imbina cu restul elementelor de design interior.

Parchet Lemn Chevron-Alma Parchet Natural

Pretul, este un alt motiv pentru care ar trebui sa va orientati catre achizitionarea de parchet romanesc intrucat de multe ori este mult mai convenabil din punct de vedere al pretului decat in cazul pardoselii din esente de lemn exotic. In plus, fiind de provenienta locala,  puteti cumpara parchet la pret de producator, 

Dupa cum spuneam anterior, parchetul (stratificat sau masiv) romanesc  este deja adaptat cerintelor de mediu din tara noastra, lucru care ii creste rezistenta in timp si, drept urmare, nici intretinerea nu mai este atat de costisitoare.

 

O pardoseala din lemn care isi pastreaza calitatile pe termen lung

 

O pardoseala din lemn frumoasa nu se demodeaza niciodata si aveti libertatea de a o pune in valoare potrivit dorintelor pe care le aveti. Totodata, acest parchet romanesc prezinta o stabilitate dimensionala foarte buna, mai ales cel stratificat,  ceea ce inseamna ca poate sa fie montat inclusiv la sisteme de incalzire in pardoseala pentru sporirea confortului.

parchet romanesc Chevron nefinisat Alma Parchet Natural

Daca va doriti un parchet care sa intruneasca toate conditiile de calitate si rezistenta, atunci acest parchet romanesc reprezinta una dintre cele mai bune alegeri. Parchetul din lemn produs in Romania este unul fabricat in conformitate cu standardele europene si trece prin controale de calitate riguroase, astfel incat sa intruneasca toate asteptarile dumneavoastra din partea acestor produse. Alegand parchet romanesc sustineti totodata munca producatorilor autohtoni, iar dumneavoastra va veti bucura de produse de calitate superioara prin care puteti sa va puneti in valoare locuinta.