Parchet stejar alb – motive pentru care sa alegi un astfel de parchet pentru casa ta in 2019

 

Pentru ca nu mai avem foarte mult pana la sfarsitul anului, nu putem sa nu ne gandim care ne vor fi planurile in linii mari pentru 2019. Daca pe lista dumneavoastra se afla si renovarile atunci trebuie sa stiti ca parchet din stejar alb va fi foarte cautat atat de designeri cat si de cei care doresc sa aiba o locuinta care sa tina pasul cu tendintele.

Parchetul din stejar alb reprezinta o alegere foarte buna intrucat se poate combina cu orice tip de mobilier si se potriveste cu orice culori dominante din incapere. Stejarul reprezinta cel mai utilizat tip de lemn utilizat pentru fabricarea parchetului, iar motivele nu sunt putine deloc. In

Parchet Stratificat Stejar 1 Strip Electric Light 188
Parchet Stratificat Stejar 1 stripElectric Light

primul rand, este un tip de lemn preferat pentru durabilitatea si rezistenta extraordinara in timp, dar si pentru posibilitatea de a i se reda stralucirea atunci cand aspectul estetic lasa de dorit.

 

Parchetul de stejar poate sa aduca multe avantaje unei incaperile in care este montat

 

Parchetul din lemn de stejar alb este un model care dicteaza tendintele pentru anul viitor intrucat se poate incorpora cu usurinta in orice tip de design interior. Culoarea alba este considerata de multi ca fiind una foarte nepractica, iar noi venim sa contrazicem acest argument. Parchetul din stejar alb reprezinta o alegere foarte buna mai ales pentru incaperile reduse ca dimensiune sau pentru cele in care lumina naturala nu patrunde cu generozitate pe intreg parcursul zile.

La capitolul intretinere, parchetul din stejar alb este usor mai pretentios intrucat trebuie sa se acorde o atentie sporita la curatarea lui. Nu se vor folosi detergenti care ar putea sa pateze, ci doar o carpa moale si solutii speciale pentru intretinerea parchetului din lemn ( aceasta se aplica atat pentru parchet stratificat, cat si pentru cel masiv). Pentru prevenirea zgarieturilor si deteriorarilor va recomandam sa acoperiti cu pasla picioarele meselor, scaunelor sau altor piese de mobilier greu.

parchet stejar stratificat Stejar Stratificat Story Sugar 1S

Daca observati, nu se deosebeste foarte mult modul de ingrijire al acestui tip de parchet din stejar alb fata de alte tipuri. In momentul in care acordati minumul de ingrijire de care are nevoie parchetul indiferent de nuanta pe care o are, va veti putea bucura de acesta pentru foarte multa vreme. Fiind din stejar este destul de costisitor insa, o data cu trecerea timpului va veti convinge ca este vorba despre o investitie foarte inteligenta.

 

Parchetul din stejar alb – intodeauna o idee buna pentru design interior

 

Parchetul din stejar alb este potrivit chiar si pentru incaperi care imbraca un stil elegant, intrucat va completa totul perfect. Puteti sa creati si design-uri care sa formeze contrasturi intre elemente precum cele dintre pardoseala si mobilier sau pardoseala si culoarea peretilor.

Daca preferati combinatiile elegante dintre alb si negru, atunci cu ajutorul acestui parchet din stejar alb este posibil sa realizati un astfel de design interior. Astfel, veti putea sa faceti din acest tip de pardoseala vedeta intregului living. Anul viitor in mod sigur se va pune accent pe calitatea materialelor si, mai ales pe cele care ofera un aspect foarte placut si modern locuintelor. Asadar, daca inca nu v-ati decis ce tip de parchet sa alegeti pentru interior atunci cel din stejar alb merita sa fie luat in considerare.

 

Iar daca vreti sa mergeti un pas mai departe, cititi despre proprietatile stejarului si veti fi convinsi sa montati in casa dvs.