Tendinte in materie de parchet pentru anul 2019

 

Oamenii au inceput sa devina din ce in ce mai educati in ceea ce priveste tipul de pardoseala care sa le innobileze casele, dar sa si reflecte personalitatea lor. Astfel, au devenit din ce in ce mai interesati sa se informeze, dar si sa cunoasca modalitatile prin care pot alege cel mai inspirat tip de parchet si cum pot sa isi puna in valoare creativitatea prin a urma tendintele.

Chiar daca anul acesta nu s-a terminat inca, specialistii au conceput deja ghidurile privind tendintele in materie de parchet pentru anul 2019.

parchet lux gri tendinte 2019

O data cu evolutia tehnologica in materie de prelucrare a lemnului, design-ul interior a capatat o versatilitate cum nu s-a mai cunoscut pana acuma. Pe langa mobila si decoratiunile care se afla intr-o incapere si parchetul joaca un rol deosebit de important care exprima propriul stil.

 

Tipuri de parchet  din lemn la moda anul viitor. 2019 inseamna simplitate si contrast

 

Am tras cu ochiul in ghidurile concepute de specialisti si astfel am aflat ca in materie de parchet la moda in anul 2019 se afla placile mari de parchet stratificat mari de tip dusumea. Placile mari sunt potrivite chiar si pentru incaperile mici intrucat lasa senzatia unui spatiu mult mai mare din punct de vedere vizibil. Aceste placi se pot monta orizontal, vertical sau chiar in diagonala. In materie de culori, avand in vedere ca exista atatea optiuni la ora actuala, este deja destul de dificil sa alegeti ceva, insa, trebuie sa stiti ca se pune un accent deosebit pe nuante care contrasteaza puternic cu mobilierul si restul elementelor din incapere.

reconditionare parchet in tendintele anului 2019

Parchetul stratificat gri ramane in  continuare in topul tendintelor pentru anul 2019 iar popularitatea acestui tip de parchet a crescut datorita posibilitatilor nelimitate pe care le ofera in amenajari interioare. Tonurile de gri se integreaza foarte bine in orice stil de amenajari interioare, fiind o alegere deosebit de inspirata mai ales pentru incaperile mici.

parchet stejar gri tendinte

Daca doriti un spatiu plin de personalitate proprie, nuantele inchise se afla si acestea in topul tendintelor in materie de culori pentru anul 2019. Luati in considerare nuante precum maro inchis, rosiatic sau negru. Cu cat este nuanta mai inchisa si mai intensa cu atat este mai mare impactul vizual. Esentele din lemn reprezentative pentru aceste nuante sunt stejarul, frasinul, nucul sau esentele exotice precum merbau, jatoba si palisandru. Daca va doriti parchet din lemn masiv atunci puteti sa optati pentru unul nefinisat din stejar care se poate personaliza.

parchet stejar black pepper

Parchet alb – la fel de dorit  in 2019 ca si pana acum in design-ul interior

 

Parchetul alb se afla si acesta pe lista tendintelor in materie de parchet pentru anul 2019 fiind perfect pentru a obtine un design interior plin de personalitate. Parchetul alb lumineaza incaperile si pune in valoare incaperile.

Parchet triplustratificat 3 strip gri

Pardoselile albe pot sa fie finisate in mai multe moduri (mat sau lucios). Cu ajutorul acestui tip de parchet se obtin si acele design-uri interioare minimaliste care vor avea un succes rasunator anul viitor.  Mobilierul dar si obiectele de arta vor fi scoase in evidenta de acest tip de parchet si veti putea obtine o casa exact asa cum ati visat intotdeauna.