Va doriti sa amenajati un restaurant sau un hotel deosebit? Va ajutam sa alegeti cel mai potrivit parchet din lemn

In ospitalitate, specificul, ambientul si personalul sunt esentiale pentru dezvoltarea afacerii si pentru buna reputatie a afacerii.  Este cunoscut ca unele dintre cele mai renumite afaceri din HORECA atrag clientii prin acel ceva distinctiv si aerul primitor. In calitate de specialisti in pardoseli, va spunem de la bun inceput ca lemnul incalzeste vizual si termic spatiul, lemnul aduce acel confort de “acasa e acolo unde ti-e sufletul.”

amenajari pentru hoteluri si pensiuni - parchet de lux

Daca in ceea ce priveste nisa si angajatii este o provocare antreprenoriala pentru dumneavoastră, noi va putem ajuta, in schimb cu sfaturi ce parchet sa alegeti pentru o amenajare de interior de succes.

Amenajati un restaurant de lux? Bineinteles parchetul de lux, fin finisat, este prima optiune!

 

Daca in planul dvs este sa amenajati un restaurant sau un hotel de lux,  parchetul din lemn stratificat, fin finisat este o prima optiune. Aceasta pentru ca parchetul este prima mobila in orice interior, iar detaliile conteaza.

 

In gama noastra de produse gasiti parchet de lux, atent lucrat in Italia si care areparchet  de lux pentru restaurante si hoteluri - amenajari interioare peste 20 de straturi de finisaj. Dincolo de aspectul fabulos, acesta mai aduce un avantaj afacerilor de gen HORECA: producatorii afirma ca nu se pateaza cu vin sau cafea, iar pentru dumneavoastra este esential acest aspect.  

In plus, puteti alege parchet 1 strip, cu aspect  dusumea, care este una dintre tendintele ultimilor ani.

Parchet industrial pentru trafic intens si amenajari cu design vintage, retro sau clasic

Daca vi se pare ca termenul “industrial” este prea dur, ei bine, duritatea se refera doar la rezistenta. Parchetul este durabil si rezista la trafic intens, dar are un aspect elegant ce se potriveste in stiluri de  amenajari interioare variate.

parchet industrial pentru restaurante si pensiuni

Astfel, parchetul industrial este o optiune de succes in spatii amenajate vintage, stil industrial, minimalist, rustic, clasic sau contemporan.

Parchet Chevron – un etern clasic

 

Parchetul Chevron isi gaseste originea in epoca clasica a arhitecturii franceze si ramane de actualitate in zilele noastre.

parchet chevron - lemn masiv pentru amenajari restaurante si hoteluri

Chevron este un mod de taiere a parchetului  in unghi (30,45, 59) grade, care da o eleganta deosebita acestui, acesta fiind si motivul pentru care este intotdeauna rafinat. Astfel, daca doriti sa dati o nota deosebita interiorului, parchetul din lemn Chevron este optiunea de mare impact.

 

Mai mult chiar, acesta va aduce un dublu avantaj!  Pardosela Chevron pe care v-o propunem este de parchet stratificat (dublu-stratificat) pentru incalzire in pardoseala, astfel incat caldura vizuala a lemnului este secondata de  confortul termic in cazul in care doriti sa montati un astfel de sistem.

 

Apoi, esenta de stejar, Chevron sau cu montaj conventional, permite o infinitate de finisaje care sa va aduca interiorului culoarea si aspectul  pe care il doriti.

 

Incepeti amenajarile restaurantului sau hotelului? Noi va suntem alaturi, suntem experti in lemn!