Descopera noutatile AlmaParchet.ro si beneficiaza de avantajele unei selectii de produse deosebite pentru casa ta

 

,,Ne mutam!”, spunem noi, echipa de la Alma Parchet. Si acesta este si lucrul pe care il facem pentru că avem o casă nouă: almaparchet.ro. Este vorba despre un nou website unde sunt adunate cele mai utile elemente pentru completarea design-ului interior. 

Gasesti obiecte de arta, precum tablouri realizate de pictori contemporani, astfel incat sa nu mai fie necesar sa alergi prin oras numai sa gasesti intr-o galerie de arta deschisa, unde sa gasesti acel tablou unic menit sa iti completeze locuinta. Ramanem fideli lemnului, astfel ca poti comanda online pardoseli de lux sau pardoseli din lemn variate, astfel incat sa iti asiguri confortul in locuinta proprie. De asemenea, vei putea sa gasesti trepte din lemn, mese personalizate, covoare tesute manual, papusi decorative, iar surprizele vor continua sa apara. 

tablouri pictate

De ce am ales sa extindem gama? Pentru a contura rafinat, pe verticala, toate acele elemente care pun parodoseala in valoare. 

Un nou website, mai multe elemente de amenajari interioare

 

Chiar daca Alma Parchet se muta pe un nou website, acest lucru nu inseamna ca nu vei putea sa regasesti si vechile produse deoarece inca mai este activ vechiul website, www.superparchet.ro unde gasiti blogul, o adevarata resursa de idei pentru alegerea parchetului si de idei de amenajari interioare. Asadar, daca ti-ai pus ceva in bookmarks atunci vei putea sa comanzi in cele mai bune conditii. 

Schimbarea este buna si este bine venita oricand. Aceasta aditie de produse noi, asa cum sunt obiectele de arta, reprezinta o modalitate originala prin care poti sa dai viata design-ului interior si sa adaugi un element deosebit si impresionant. O data cu aceasta schimbare de website, Alma Parchet va duce totul la un nou nivel punand accent pe finisaje si obiective decorative deosebite si de calitate superioara menite sa creeze rafinament in orice casa. Alma Parchet devine magazinul online al celor care pun un accent deosebit de calitate insa, vei gasi intodeauna preturi variate, astfel incat sa poti crea un design impresionant in casa ta. 

covoare traditionale romanesti

Noul website poate sa fie vizitat accesand adresa www.almaparchet.ro unde gasiti noi categorii de produse, toate menite sa aduca o schimbare bine venita in casa ta. Pe langa elementele necesare realizarii amenajarilor interioare, vei putea sa gasesti si materialele necesare care sa asigure un montaj corect si impecabil. 

 

Promotii de lansare la pardoseli din lemn si elemente decorative

 

Pentru lansare, Alma Parchet a pregatit o serie de promotii pentru o categorie generoasa de produse care te vor ajuta sa iti amenajezi caminul cat mai confortabil. In cazul in care nu stii ce ai putea sa alegi in materie de pardoseli, atunci poti beneficia de servicii de consultanta oferite de specialisti cu o experienta consistenta. 

Toate aceste lucruri minunate te asteapta intr-un magazin online ce ofera tot ceea ce ai nevoie pentru a crea un camin primitor si un mediu deosebit pentru intreaga familie, Indiferent daca este vorba despre o casa noua sau doresti sa aduci un suflu de creativitate si originalitate. Toti cei care vor calca pragul casei tale vor aprecia frumoasele opere de arta contemporane asociate cu mobilier si pardoseli din lemn masiv sau stilul rustic, traditional pentru care ai optat, amintind de obiceiurile si traditiile noastre. 

Indiferent de ideile tale, la Alma Parchet vei putea gasi intotdeauna un aliat de nadejde care sa iti fie alaturi in realizarea proiectelor tale. Suntem aici sa iti dam cele mai bune solutii, adecvate cererilor pe care tu ni le adresezi mai ales in materie de pardoseli, trepte si lucrari in care lemnul este vedeta. 

 

Astfel, Alma Parchet are o noua casa pentru confortul casei tale. Viziteaza-ne si comanda simplu online!