Apreciate de iubitorii de arta din toata lumea si aflate in topul celor mai frumoase atractii turistice, scarile pictate au devenit populare si in lumea amenajarilor interioare. In special cei care isi doresc ceva foarte deosebit in casa, care sa devina elementul central al design-ului interior, pot alege din modelele de scari pictate care au cucerit tendintele din ultimul timp.

Mai ales daca ai scari interioare din lemn, acestea pot sa devina elementul central al oricarei case. Indiferent daca alegi ca un artist sa le picteze sau le cumperi gata pictate, efectul pe care il vor oferi casei tale este unul care cu greu poate sa fie descris in cuvinte. 

 

Ce tipuri de scari din lemn pictate poti alege pentru locuinta ta? 

 

Scarile din lemn pictate nu mai sunt un lux pe care si-l permit doar cei care au venituri consistente. Scarile pictate reprezinta cea mai buna idee prin care un spatiu poate sa capete personalitate proprie si sa se remarce prin ceva deosebit. scara interioara din lemn pictata

Scarile pictate lasa loc pentru foarte multa creativitate si pot sa fie puse in aplicare orice idei, cu conditia sa se potriveasca in contextual in casa in care  urmeaza sa fie incorporate. Pentru un efect si mai interesant poti alege modele de scari luminate sau cu un design mai interesant sau din combinatii de materiale precum lemn si sticla. De exemplu, treptele din lemn pot fi pictate iar balustrada din sticla poate sa completeze modelul abstract pictat pe trepte. Sau, poti alege scari din lemn cu balustrade din fier forjat. Astfel de combinatii intotdeauna vor atrage si vor adauga o nota de personalitate proprie oricarei locuinte. 

Modelele de scari pictate sunt in tendinte si chiar daca nu ar fi, tot ar constitui un element deosebit de interesant care merita sa fie luat in considerare deoarece sunt interesante si pot transforma un simplu element de design intr-o opera de arta. 

 

Scarile pictate si arta stradala 

 

La ora actuala, modele deosebite de scari pictate poti sa vezi si ca street art. Sunt multe zone, in special in orasele mari unde acestea impresioneaza trecatorii si turistii. Chiar si in capitala poti sa vezi astfel de scari pictate, mai exact pe strada Xenofon. Modelele sunt foarte interesante si merita sa le vizitezi. 

Pentru locuinta ta, poti alege modele variate de scari pictate realizate de artisti cu o creativitate interesanta. 

Daca initial aceste scari pictate puteau sa fie incorporate numai de cei care isi permit sa achizitioneze elemente de lux, vei putea sa gasesti astfel de elemente deosebite si la un pret mai accesibil. Cu siguranta, rezultatul este unul impresionant si nu vei regreta sa alegi un astfel de model. 

scari pictate - inspirat din arta urbana

Casa ta merita tot ceea ce este mai frumos si mai deosebit, motiv pentru care alinierea acesteia cu ultimele tendinte si punerea in practica a celor mai interesante idei, poate sa o transforme intr-un camin atat de characteristic tie. In special daca esti o fire creativa, acest lucru poate sa fie exprimat cel mai bine cu ajutorul unor scari pictate sau al unor obiecte de arta deosebite. 

Sursa foto: https://pixabay.com/

 

La cerere si comanda ferma, va putem fi alaturi cu montarea scarilor personalizate si pictarea acestora.