Fiecare casa este unica si se remarca prin intermediul unor elemente originale, atat de caracteristice gusturilor si personalitatii celor care locuiesc in casa respectiva. In special living-ul este zona cea mai importanta a casei deoarece in momentul in care il amenajezi trebuie sa te asiguri ca este placut, confortabil si util. 

Una dintre cele mai importante elemente care nu trebuie sa lipseasca din nici un living este masa. Chiar daca nu mai inviti prietenii si familia in dining room sa luati masa, este totusi o piesa de mobilier importanta si care nu trebuie sa iti lipseasca. O masa in sufragerie este foarte utila si o vei putea folosi in foarte multe ocazii. Poate avea si un rol pur decorativ. 

Daca iti doresti amenajari interioare bine definite, sa aiba un caracter util dar si un aspect estetic placut, este indicat sa alegi o masa pentru living care sa se potriveasca perfect si sa scoata in evidenta potentialul prezentat al spatiului. 

In cazul in care ai nevoie de inspiratie, mai jos vei gasi cateva modele de mese care iti vor transforma living-ul intr-un spatiu placut, confortabil si creativ. 

 

Mese din lemn masiv unicat

 

Mesele din lemn masiv unicat sunt piese deosebite care, odata, ce sunt incorporate in design-ul living-ului pot sa fie transformate in elemente centrale. Mesele cu design unicat sunt fabricate astfel incat sa se plieze pe dorintele tale. Acestea sunt fabricate dupa proiecte de tamplarie care nu se realizeaza in serie si nu sunt disponibile pentru fabricarea pe scara larga. 

 

Mese din lemn combinate cu materiale precum sticla, rasina sau metal

 

Daca iti doresti pentru living o masa din lemn in ton cu design-ul modern al incaperii poti alege o masa din lemn, o combinatie intre lemn cu metal, sticla sau rasina. Efectul deosebit pe care il creeaza este unul impresionant. In plus sunt disponibile multe modele pe piata si vei putea sa gasesti orice model iti doresti. 

Mesele acestea indeplinesc cu succes rolul functional dar si estetic. Din punct de vedere decorativ sunt impresionante si pot deveni cu usurinta un element central iar din punct de vedere functional sunt disponibile in toate marimile si formele, astfel incat fiecare persoana sa se poata aseza confortabil. 

masa lemn masiv la moda

Masa poate fi comandata aici >>>

Mese din lemn multifunctionale 

 

Acest tip de mese au ajuns sa fie foarte cautate mai ales de proprietarii de apartamente mici unde fiecare centimetru de spatiu este important. In plus, intr-un spatiu mic este destul de complicat sa ai o masa speciala pentru dinning room si o masuta de cafea in acelasi timp. Astfel, mesele din lemn masiv multifunctionale care pot fi transformate dintr-o masuta de cafea intr-o masa perfecta pentru servit preparatele culinare. Vei putea gasi multe modele si culori foarte usor de adaptat in orice design interior. 

masa lemn picioare de lemn alma

Mese din lemn in diverse forme 

 

Frunze, flori, forme geometrice si nu numai, sunt doar cateva dintre formele interesante pe care le poate imbraca o masa pentru living-ul tau. Aceste modele vor putea deveni cu usurinta elemente interesante pentru living-ul tau si vor deveni cu usurinta piesa centrala a design-ului interior. 

 

Mese din lemn rustice 

 

Aceste modele de mese pastreaza aspectul natural al lemnului si promoveaza ideea de a fi in conexiune permanenta cu natura. In special anul acesta este promovata intens ideea de eco, conexiune cu natura si de protejare a mediului inconjurator. 

masa lemn rusting living

Acestea sunt doar cateva idei de mese din lemn pe care le poti integra in design-ul living-ului tau si care pot deveni cu usurinta elemente centrale impresionante.