Nou: Parchet din lemn alb – noua tendinta care a cucerit lumea amenajarilor interioare

 

In ultima vreme, datorita cesterii crescute de pe piata, parchetul din lemn alb a cunoscut o popularitate deosebita. Daca in trecut oamenii considerau ca a crea amenajari interioare in nuante foarte deschise este total nepractica, iata ca asistam la faptul ca au reusit sa treaca peste aceasta conceptie si in casele oamenilor au inceput sa apara design-uri din ce in ce mai indraznete.

Parchetul din lemn alb o noutate in casa ta care merita toata atentia

Parchet tripluStratificat Stejar 3 Strip Shoreline alb

Unul dintre aceste elemente indraznete care se utilizeaza acum destul de des in amenajari interioare este parchetul alb. Chiar daca necesita o grija mai mare dar si o intretinere pe masura, acest lucru nu creeaza un impediment si face ca parchetul din lemn alb sa fie ravnit de foarte multe persoane. Desi in aparenta albul poate sa fie considerat o culoare destul de banala, reprezinta baza perfecta pentru a crea un design interior indraznet si unic. Spre exemplu, pune in valoare un mix de piese de mobilier pentru a obtine o amenajare in stil eclectic iar design-ul intregului spatiu va deveni unitar. Chiar daca ofera foarte putine limitari, poate sa fie o adevarata provocare sa fie adaugat pe lista elementelor care fac parte dintr-un anumit spatiu.

 

Parchetul  lemn alb redimensioneaza spatiul

Insa, nu exista indoiala ca un parchet din lemn alb transforma in mod vizibil un intreg spagiu, il poate face sa para mai mare din punct de vedere vizual si poate sa ofere mai multa luminozitate. Cu siguranta este vorba despre un parchet despre care putem spune ca are ,,puteri magice” asupra intregului design interior.

Parchet triplustratificat gri in tendinte

Parchetul din lemn alb poate sa constituie in amenajari interioare chiar si un joc de contraste in care culorile puternice au un rol dominant dar sunt potolite de albul care aduce echilibrul intre toate elementele care se regasesc intr-un spatiu la un moment dat. Nu trebuie exclus contrastul dintre negru si alb unde, mobilierul este negru si pardoseala alba. Veti obtine un living elegant si cu personalitate proprie.

 

Alegerea este a dumneavoastra, noi va oferim tot ceea ce este mai bun

 

Puteti, de asemenea, sa alegeti un parchet lucios din lemn alb sau unul mat. Aici, preferintele dumneavoastra proprii sunt cele care dicteaza ce sa alegeti astfel incat dorintele dumneavoastra sa fie indeplinite. Mai ales daca aveti in living un spatiu generos puteti sa dispuneti altfel placile de parchet lemn astfel incat podeaua sa devina punctul de atractie al intregului design. Utilizand culori neutre veti putea sa obtineti un design atemporal, unul care va dainui prin eleganta sa deosebita si tot timpul veti putea sa schimbati ceva fara sa regretati ca podeaua nu se va potrivi noului design pe care il doriti.

Parchetul din lemn alb este una dintre cele mai inspirate alegeri pe care il puteti face si veti reusi sa profitati de o serie de calitati deosebite. Drept urmare, veti putea avea un spatiu potrivit stilului preferat dar si gusturilor pe care le aveti. Parchetul este un tip de pardoseala care ofera cele mai multe posibilitati de a amenaja o locuinta si este, totodata un mod ideal de a scoate tot ceea ce este mai bun dintr-un spatiu.