Într-o amenajare deosebită, toate elementele alese pentru finisare și decorare sunt de calitate. Astfel într-o cameră de dormit în care ai optat pentru parchet de lemn, merită să ai în vedere și cumpărarea unor așternuturi de calitate superioară. Frumusețea și durabilitatea unei pardoseli de lemn este întregită și mult mai bine pusă în evidență de o lenjerie de pat din percale.

De ce lemn masiv? De ce lenjerie de pat percale?

Primele detalii care vin în minte atunci când te gândești la amenajarea unui dormitor reușit este o pardoseală impecabilă, care poate fi curățată și întreținută ușor și un pat confortabil, îmbrăcat într-o lenjerie frumoasă, plăcută la atingere, fină și răcoroasă.

De aceea, dacă vrei cu adevărat să obții o cameră de dormit în care estetica și confortul să se îmbine cât mai bine, o asociere între o podea de lemn și o lenjerie de percale  reprezintă o alegere perfectă, care se potrivește.

Care sunt cele 6 avantaje oferite de lenjeriile de percale?

Bumbacul este unul dintre materialele cele mai apreciate pentru a cumpăra o lenjerie. Calitățile lui vor fi potențate dacă țesătura va fi una de calitate superioară, așa cum este  cea percale. Iată care sunt cele 6 motive principale pentru care să alegi acest tip de lenjerie de pat:

1. Este un material cu calități deosebite

Pânza de bumbac percale este subțire, netedă, cu o densitate mare de fire, încrucișate în mai multe straturi, unul pe deasupra, unul pe dedesubt, cam 71-80 de fire / cm² . Pentru a fi cât mai fin, acest tip de țesătură este pieptănat, motiv pentru care mai este cunoscută și sub denumirea de material de bumbac pieptănat. Prin această procedură, produsul obținut va fi unul mult mai fin, neted, ușor și mătăsos.

2. Calitatea este net superioară altor produse

O lenjerie de pat de acest tip va fi una de calitate net superioară altor produse, mult mai delicată și ușor de întreținut decât orice alt fel de țesătură de bumbac.

3. Materialul este unul foarte rezistent

Materialul va fi unul mult mai rezistent în timp, comportându-se mult mai bine la uzură, spălări repetate și o temperatură mai mare de igienizare.

Pentru a vă bucura o perioadă cât mai mare de calitățile oferite, cel mai bine este să respectați recomandările de spălare și călcare oferite de producător, care pot fi diferite în funcție de modalitatea de finisare, imprimeu, culori, brodare ș.a.

4. Asigură un somn odihnitor

Atunci când alegi cum trebuie lenjeria de pat, vei avea cu siguranță și un somn mai bun. Faptul că materialul este fin și plăcut la atingere îți va garanta confortul de care ai nevoie atunci când dormi. Te vei simți și vei fi mult mai odihnit dacă folosești o lenjerie de percale.

5. Este unul dintre cele mai apreciate tipuri de material

Bumbacul percale este una dintre cele mai bune opțiuni pentru a cumpăra, folosi și menține o lenjerie de pat. Calitățile deosebite, îl fac să fie alegerea preferată pentru cele mai bune, scumpe și recunoscute branduri de produse de home & living.

6. Lenjeria de pat percale merge foarte bine cu pardoseala de lemn

Lemnul este unul dintre cele mai apreciate produse pentru a obține o amenajare interioară  cu aspect deosebit, ușor de întreținut și rezistentă în timp. Cele mai bune finisaje interioare au în vedere apelarea la parchet și podele de lemn masiv de esențe autohtone sau orientale.

Calitățile deosebite ale materialului îl fac alegerea perfectă pentru un interior rustic, clasic și modern. Poate fi folosit pentru a realiza o pardoseală  normală sau pentru sisteme de încălzire prin pardoseală.

O podea de lemn masiv, va fi ușoară, călduroasă, ușor de curățat sau de recondiționat, cu un comportament excelent în timp. De aceea ea este preferata tuturor celor care doresc să obțină amenajări și interioare deosebite și a celor care aleg lenjerii de percale pentru un dormitor confortabil și primitor.

De ce este important ca toate alegerile pentru a menaja o încăpere să fie de calitate?

O amenajare de calitate, în care materialele folosite sunt bine alese, utilizate și întreținute conform recomandărilor, va fi nu doar una remarcabilă, ci și de dorit. Dacă aloci de la început suficient timp  pentru a te informa și a decide care sunt cele mai bune soluții de design interior și folosești un buget corespunzător, investiția se va dovedi una cât se poate de rentabilă.

Lucrurile de calitate, chiar dacă sunt mai scumpe, prin proprietățile specifice și durabilitate, sunt întotdeauna mult mai avantajoase în timp.

Dacă ții cu adevărat la banii tăi și te respecți, vei cumpăra întotdeauna doar lucruri care sunt cunoscute ca fiind cele mai bune.

De aceea un dormitor cu parchet de lemn, cu un pat generos pe care îl vei îmbrăca cu o lenjerie de percale, reprezintă o alegere foarte bună.

Viziteaza AlmaParchet.ro si te vei convinge.