Am creat cu drag evenimentul nostru, „di’zainin by Alma Parchet”, ca pe un mediu dedicat profesioniștilor din design interior și arhitectură. E mai mult decât o întâlnire lunară, e un hub, o comunitate ce a fost înființată considerând că putem crește împreună și că prin sprijin reciproc primul care beneficiază este clientul final. 

di’zainin by Alma Parchet s-a lansat într-o primă ediție pe 25 mai 2023, numărul de participanți crescând de la o ediție la alta.

di’zainin by Alma Parchet are loc lunar, în ultima de zi de joi a fiecărei luni într-o locație precizată de noi, organizatorii.

Un eveniment pentru arhitecți și designeri de interior – creștem împreună

di’zainin by Alma Parchet este un eveniment de networking, de socializare, un mediu de învățare și creștere pentru arhitecți și designeri de interior, grație conceptului din 3 părți. 

.Prima parte – primire și networkingLa fiecare eveniment pentru designeri de interior și arhitecți, di’zainin by Alma Parchet ,  începem cu o sesiune de networking într-o atmosferă prietenoasă,  cu un pahar de vin bun, o gustare și un mediu de creștere, dedicat oamenilor din aceeași branșă.

Creativitate în lucru – învățare experiențială 

Este o parte experiențială pentru arhitecți sau designeri de interior care doresc să experimenteze lucrul cu finisaje de parchet, culori și lacuri. 

di'zainin by Alma Parchet - eveniment pentru arhitecti si designeri de interior e

Invitatul special și workshop-ul lunii


Și pentru că ne dorim să învățăm unii de la alții,la fiecare ediție avem  un invitat special care ne va ajuta în creștere pe palierul său de expertiză. Workshop-ul de 30 minute ( sau după caz și cererea publicului) este susținut pe diferite arii de activitate, marketing, consultanță în afaceri, mindset etc. 

📍 Important
Locurile sunt limitate, așa că vă rugăm să vă înscrieți din timp.

Abia așteptăm să vă vedem și să petrecem împreună o seară cu bucurie, conexiune și educație informală, dar întotdeauna utilă.