Daca esti in cautarea unui partener de incredere pentru a-ti ajuta clientul sa ii transformi casa intr-un spatiu calduros si primitor, ai ajuns unde trebuie. Alma Parchet este alegerea pentru orice proiect in care ai nevoie de pardoseli la cheie, iar serviciile noastre de consultanta si instalare sunt concepute pentru a satisface cele mai exigente cerinte

Diversitatea de produse

Unul dintre principalele avantaje ale colaborarii cu Alma Parchet este diversitatea de produse si finisaje pe care le oferim. Indiferent daca preferi parchetul masiv, triplu sau dublu stratificat, pardoseala SPC, parchetul laminat sau pardoseala de exterior, vei gasi cu siguranta ceea ce cauti in portofoliul nostru.

Fiecare produs este conceput pentru a se adapta perfect la nevoile tale si pentru a-ti oferi o solutie completa pentru orice proiect.

Consultanta

Consultanta noastra este un alt aspect important al serviciilor pe care le oferim. Echipa noastra este pregatita sa te ajute sa gasesti solutia perfecta pentru nevoile tale specifice. De la masuratori precise pana la livrarea si instalarea parchetului, suntem mereu la dispozitia ta pentru a te ajuta sa obtii rezultatele dorite.

Contribuim la un finisaj fin

In plus, suntem dedicati sa imbunatatim aspectul si functionalitatea casei tale prin combinarea parchetului cu celelalte elemente din casa, asa cum iti doresti pentru clientul tau. Ne asiguram ca parchetul se potriveste perfect cu restul decorului si, unde este posibil, imbinarile se fac sub usa pentru a obtine o suprafata cat mai eleganta si uniforma.

Montaj la cheie

In sfarșit, oferim și plinta și montarea acesteia. Aceasta este o parte importantă a instalării parchetului, deoarece poate ajuta la îmbunătățirea aspectului general și poate contribui la protectia parchetului. Cu Alma Parchet, poți fi sigur că ai ales un partener de încredere care se va ocupa de fiecare detaliu al proiectului tău.

Suntem alături la fiecare pas:

  • executăm măsurători perfecte pentru a elimina pierderi sau, dimpotriva, pentru a avea material necesar. Măsurăm nu doar dimensiunile, ci și umiditatea din șapa pentru montaj de durată.
  • ne ocupam de transport si de acomodarea la ambient a parchetului din lemn când este cazul.
  • executăm montaj cu aplecare și atenție la detalii pentru a obține finisaje și îmbinări perfecte, indiferent că este finetea trecerii de la convectoradiatori la pardoseala din lemn sau imbinarile de la uși și praguri.

Pardoseli de lux

Parchet stratificat curb

Parchetul din lemn stratificat Curb este o alegere inspirata pentru oricine doreste sa aduca in locuinta sa un aer natural si organic. Acest parchet este conceput cu un design cu taietura curba, care imita undele naturii, precum cele ale marii sau ale dealurilor impadurite. Astfel, prin design-ul sau unic, parchetul Curb aduce in casa ta frumusetea si diversitatea naturii.

Finisaje deosebite

Suntem specialisti in pardoseli din lemn și iubim arta în materie de pardoseli. De aceea găsiți în magazinul nostru parchet de lux din lemn stratificat, cu pana la 22 de straturi de finisaje pe care maeștrii parchetari italieni le-au migalit strat peste strat pentru un aspect unic.

Parchet lemn design

In concluzie, dacă ești în căutarea unui partener de încredere pentru a-ți ajuta clientul în a transforma casa într-un spațiu confortabil și primitor, Alma Parchet este alegerea ideală pentru tine. Oferim o gamă completă de produse și servicii, de la consultanță la instalarea parchetului, astfel încât să putem să-ți oferim o solutie completă si personalizată pentru orice proiect de amenajare.