Pardoselile durabile au fost și vor rămâne pentru foarte mult timp în tendințe. Chiar dacă există deja numeroase modele de parchet pe piață, preferințele oamenilor sunt în continuă schimbare iar tendințele sunt o modalitate prin care să îți găsești inspirația atunci când vine vorba despre amenajarea locuinței. Tendințele reprezintă o sursă foarte bună de informare deoarece vei putea alege modele care să te inspire și să creezi cele mai originale amenajări interioare.

Cu siguranță, dacă ai în plan să îți amenajezi complet locuința, pe lista ta se află și ce tip de pardoseală ar trebui să alegi. Tocmai de aceea, dacă vei urmări aceste câteva rânduri vei avea un punct de pornire și inspirația suficientă să alegi parchetul potrivit pentru casa ta.

Parchet stratificat Heringbone Stejar CD uleiat

Având un design clasic care nu se va demoda niciodată, oferă locuințelor un aspect original și impresionant, datorită modului în care sunt dispuse lamelele de parchet stratificat. Parchetul stratificat din stejar este valoros pentru orice locuință și contribuie la crearea unei amenajări care să țină pasul cu tendințele actuale. Are un strat de uzură generos care permite recondiționarea și să păstrezi aspectul deosebit pentru foarte mulți ani.

Parchet stratificat Chevron Light Brown

Stilul unic și inconfundabil al lemnului adaugă căldură și confort în orice locuință în care este montat. Acest model de parchet este realizat din lemn natur care se remarcă prin intermediul caracteristicilor deosebite iar prin intermediul stratului de uzură generos poate să fie recondiționat în repetate rânduri pentru a putea păstra aspectul frumos pe termen lung. Alegând acest tip de parchet stratificat vei putea crea amenajări interioare primitoare, originale și încărcate de personalitate proprie.

Parchet stratificat arțar Bruma

Acesta este un model de parchet triplustratificat realizat din lemn de arțar cu un strat de uzură generos care oferă posibilitatea întreținerii corespunzătoare pe termen lung. Aspectul brut și culorile patinate neuniforme sunt potrivite mai ales pentru a crea un design rustic sau vintage care să iasă în evidență prin intermediul acestei piese de rezistență. Este un model de parchet elegant care se adaptează cu ușurință interioarelor moderne și vei reuși să îți creezi o locuință de vis.

Parchet stratificat stejar Finnveden

Parchetul stratificat din stejar este o adiție valoroasă pentru orice locuința și prin intermediul design-ului deosebit al acestui model vei reuși să creezi amenajări interioare unice. Are un aspect robust al lemnului și o textura vie cu nervuri evidențiate care oferă un aspect original și de neegalat cu orice alt tip de pardoseală. Mai ales dacă apreciezi desenul natural al lemnului, atunci acest tip de pardoseală poate să fie o alegere potrivită pentru a completă amenajările interioare.

Parchet stejar masiv uleiat natur

Parchetul masiv din stejar rezistă excelent în timp mai ales dacă i se acordă o îngrijire corespunzătoare. Este un model de parchet finisat prin uleiere care se încadrează perfect în orice locuință, indiferent de stilul de amenajări interioare pe care îl abordezi. Aspectul este unul deosebit care va aduce în casa ta căldura și confortul lemnului iar modul unic de dispunere al fibrei creează un aspect unic și atractiv care nu va fi trecut cu vederea.

Acestea sunt modelele de parchet care pot să fie utilizate oricând pentru realizarea unei amenajări interioare în pas cu tendințele și le vei găsi la Alma Parchet. Cu siguranță originalitatea și nuanțele deosebite pe care le prezintă te vor inspira și vei crea amenajări interioare originale pe care să le apreciezi pe termen lung.