Așa-zisa casă a visurilor e cea pe care o proiectezi cu gândul și cu inima. Mulți dintre clienții noștri cu casă în lucru ne-au descris cum o imaginează pentru ei: luminoasă, spațioasă, totuși intimă,  cu finisaje premium care să reflecte stil și armonie. Să încălzească privirea și sufletul de la primul pas în interior. Ne descriu modele de pardoseli spectaculoase și cum văd modele de parchet de lux,  deosebite prin aspect. Cum simt naturalețea și atingerea vie a fibrelor de lemn, mângâierea de catifea a finisajului.

Suntem de acord cu ei. Pardoseala din lemn e opțiunea de stil de durată și chiar mai mult de atât. Parchetul de lux, cu finisaje speciale sau îmbinări deosebite, e o investiție pe termen lung, nu o cheltuială.

O casă cu pardoseală din lemn și finisaje de lux este o investiție

O casă atent finisată nu își pierde valoarea, dimpotrivă.  O investiție imobiliară este întotdeauna recomandată de specialiștii și analiștii financiari indiferent de vremuri. O casă de lux poate fi închiriată sau vândută la un preț adecvat. De fapt, doar aruncă o privire asupra caselor din anunțurile imobiliare: finisajele de lux sunt cele care aduc valoare adăugată indiferent că este vânzare sau închiriere.

Dar nu despre aspectul financiar al unei case dorim să vă vorbim. Noi ne concentrăm pe domeniul nostru și acesta este lemnul, în special pardoselile din lemn. Știm că parchetul masiv sau stratificat contribuie la valoarea adăugată a unei case.

Un finisaj de calitate, un design interior deosebit și zona cresc valoarea proprietății. În ceea ce privește parchetul din lemn, mai ales modelele de calitate superioară și cu design deosebit, îmbogățește casa. Și face acest lucru pe două paliere: pe de o part primești sentimentul că meriți ce-i mai bun pentru tine, iar dacă te hotărât să vinzi imobilul, o pardoseală din lemn este un alt argument pentru a menține prețul pe care îl dorești.

Așadar, noi considerăm că pardoselile premium, de lux, sunt o investiție, nu un semn al excentricității. Parchetul din lemn, până la urmă, se remarcă prin durată de viață, aspectul deosebit și căldura sa. Până la urmă, este modul stabil în care îți porți pașii prin viață.

2 recomandări de parchet de lux pe care le găsești la noi

În continuare îți oferim două sugestii care sunt ilustrative pentru valoare pe care o dușumea de calitate superioară o aduce. Sunt modele de parchet din lemn masiv sau stratificat, superbe prin finisaje sau aspectul lor cu model artistic al designului.

Parchet stratificat Khars, caracter puternic într-un parchet de lux

Parchetul triplustratificat Khars este ca o poveste vizuală spusă de aspectul natural al lemnului și finisajele profund meșteșugite, cu măiestrie de artizan. Acestea sunt menite să evidențieze naturalețea și istoria copacului din care fiecare placă a fost făcută așa cum un erou își spune povestea devenirii. Lemnul devine un personaj autentic în care vulnerabilitățile – nodurile, fibrele adânci sau micile pete de alburn – sunt atent lucrate pentru a evidenția caracterul puternic al arborelui care a răzbit timpului ca, mai apoi, să împodobească locuința ta. Parchetul clasa country, cel mai aproape de aspectul natural al lemnului, este și cel mai prezent în colecția din site, grație acestei personalități evidente a fiecărei plăci.

Parchetul triplustratificat Khars are grosime de 10 – 15 mm, fiind una dintre recomandările noastre pentru a fi montat peste sisteme de încălzire în pardoseală. Paleta culorilor este variată, de la nuanțe ce aduc tonurile lemnului natur, la note moderne ale parchetului gri, atât de căutat în ultimii ani.

Toate produsele sunt aici

Parchetul design

Parchetul design, denumit și parchet cu model de unii dintre clienții noștri, este pe de altă parte, semn al fineții și al puterii artistice în lemn. Modelele sunt speciale, între florale și geometrice, aducând aminte de palate nobiliare. Fiecare model este lucrat individual, iar aspectul este delicat finisat, astfel încât naturalețea lemnului este prelucrată spre perfecțiune. În același timp, trăinicia stejarului echilibrează delicatețea stilistică.  Spre deosebire de parchetul stratificat Khars, remarcabil prin naturalețe, la parchetul design apreciem aspectul neted-șlefuit și munca investită cu talent și migală.

Masiv sau stratificat, parchetul design poartă semnătura lemnului și a esenței din care a fost făcut. Iar dacă te întrebi ce să alegi răspunsul nostru este: depinde unde îl montezi. Parchetul masiv vine ca o completare firească într-o casă istorică sau un conac cu ștaif boieresc. Pe de altă parte, parchetul stratificat ți-l recomandăm să îl montezi peste sisteme de încălzire în pardoseală. E stabil și te răsplătește cu același aspect spectaculos.

Inspiră-te aici!

Cel mai bine e să vezi și să simți parchetul de lux să îi percepi valoarea. Să simți mirosul lemnului. Vino în showroom și vei înțelege!