Atunci când vine vorba de amenajări interioare, aspectul podelei reprezintă o parte importantă. Materialul poate avea un efect puternic vizual, astfel încât este recomandat să alegi un parchet SPC. Totuși, s-ar putea să nu cunoști încă diferențele între SPC Kahrs și alte tipuri.

De ce firma Kahrs a devenit apreciată pentru produsele sale?

Brandul Kahrs a fost înființat în anul 1857 în Suedia și este considerat cel mai vechi producător în acest domeniu. Firma se bazează pe un design inovator și materiale calitative, fiind lider în vânzări prin magazine în peste 70 de țări. Gama de pardoseli LVT-SPC este premium, produsele având o compoziție superioară LVT-ului clasic prin adăugarea de piatră. Astfel, ai parte de o durabilitate mai mare pentru o pardoseală foarte subțire.

Un alt avantaj al produselor Kahrs este estetica deosebită și paleta coloristică variată, gata să răspundă exigențelor celui mai complex proiect de amenajare interioară. Împărțit între pardoseli SPC cu aspect de piatră și lemn, decorurile Kahrs pot aduce în case atât aspectul cald al lemnului, chiar și în model Herringbone (brăduț), cât și simplitatea vizuală a pietrei. Paleta coloristică e variată, plaja de modele fiind gata să aducă stil și versatilitate oricărui interior.

De ce să alegeți parchet SPC Kahrs?

Noi am ales să oferim clienților noștri această marcă grație rezistenței produsului. Am făcut teste neconvenționale în showroom și acest produs a câștigat. Concret am cumpărat diferite tipuri de SPC și am lovit cu ciocanul. Parchetul SPC de la Kahrs a rezistat testului și am ales să fie în oferta noastră pentru că diferența de preț se reflectă tocmai în rezistență, iar o pardoseală de calitate este menită să reziste tuturor testelor de anduranță, nu doar de trafic rezidențial sau comercial. Până la urmă, diferențele de cost alocate unei pardoseli de calitate se amortizează prin faptul că nu sunteți obligați să schimbați plăci sau întreaga pardoseală.

Un alt argument la pardoseala SPC Kahrs este efectul anti-alunecare pe care îl descriem în continuare.

Cât de eficient este efectul antialunecare?

Pardoseala SPC are efect antiderapant, iar materialul de la suprafață previne accidentările. Acesta este un beneficiu pentru persoane în vârstă și copii, deoarece ei rămân în permanentă în siguranță. Rezistența la umiditate mai este un alt beneficiu la produsele Kahrs. În 1941, firma a creat prima podea prelucrată din lume, folosindu-se o construcție alcătuită din mai multe straturi. Acestea asigură faptul că lichidul nu intră în material și permite utilizatorului să rămână într-un mediu stabil. Kahrs a investit multe resurse pentru a găsi un tratament suficient de puternic ca să oprească problema, fără ca aspectul parchetului să fie afectat. Prin urmare, nu există nici solvenți sau alte substanțe asemănătoare pe suprafață.

Cum te ajută acest parchet să ai parte de un sistem complet al podelei?

Podelele SPC sunt utile în montarea peste sisteme de încălzire în pardoseală la care apelează progresiv mai mulți români. Fiind și un material foarte subțire (5 si 6 mm) SPC -ul are avantajul de a nu supra-înălța suplimentar pardoseala, de a asigura un transfer termic optim și, în același timp, să reziste fluctuațiilor de temperatură.

La aceasta se adaugă avantajele estetice, de duritate, anti-alunecare și ecologie pe care le-am menționat de-a lungul articolului. Astfel, pardoseala SPC de marcă este o opțiune de durată și confort pentru casele voastre.