Te gândeșți să îți amenajezi casă? Profită de Black Friday în perioada 12 noiembrie – 30 noiembrie 2021 și alege să cumperi parchet din lemn, stratificat, lenjerii din percale, fețe de masă cu motive de Crăciun și adezivi la preț bun. Alma Parchet se alătură campaniei de Black Friday şi oferă reduceri pentru cele mai frumoase tipuri de parchet care vor schimbă integral aspectul casei tale.

Parchetul – un element inegalabil în amenajări interioare

În amenajări interioare, parchetul din lemn (masiv sau stratificat) este cea mai utilizată soluție pentru pardoseli deoarece adaugă acea notă de rafinament și elegantă, indiferent de stilul de amenajări interioare pe care îl preferi.

Parchetul din lemn este o opțiune atemporală prin aspectul natural inconfundabil. Calitățile precum rezistență și confortul fac din acest tip de pardoseală să fie o soluție excelență pentru amenajări interioare. Parchetul natural este un izolator termic foarte bun, are o durabilitate și o rezistență la uzură excelentă și poate să fie recondiționat de câte ori îți doreșți. Din acest motiv, în categoria de parchet din lemn gășiți modele de parchet din lemn incluse în promoția de Black Friday.

Parchetul stratificat este modern, versatil și este o pardoseală din lemn pretabila montării peste sisteme de încălzire în pardoseală. Astfel oferta Alma Parchet include modele de parchet dublu-stratificat în culori la modă acum, cu finisaje rafinate și care păstrează structura fină a esenței din care a fost creat stratul de uzură sau nefinisat, care va fi finisat după montaj in culoarea pe care o doriti.

Vrei ca de Black Friday să schimbi parodseala?

Pentru a-ți putea îndeplini dorința de a monta parchet de calitate, Alma Parchet oferă reduceri la parchet dublu stratificat, parchet masiv, adezivi și produse pentru întreținerea parchetului. Astfel, indiferent dacă ai nevoie de o pardoseală cu calități deosebite în nouă ta locuință sau pur și simplu dorești să schimbi culoarea parchetului, atunci la Alma Parchet vei găsi întotdeauna soluții și inspirație.

La ora actuală, cel mai iubit produs din portofoliul Alma Parchet este parchetul dublu stratificat din stejar Jamaica. Este un model de parchet trainic și cu o stabilitate dimensională foarte bună. Aspectul parchetului din stejar Jamaica este o combinație între simplu și exotic, grație finisajului uleiat alb. Este un parchet dublu stratificat din lemn bizotat. Astfel, fiecare îmbinare este estetică. Totodată, este un parchet de calitate premium care are o rezistență foarte bună, dar și un aspect estetic inegalabil. Este și motivul pentru care clienții noștri îl apreciază.

Important de reținut: parchetul Jamaica este disponibil imediat și are stoc limitat.

Pune pe lista de dorințe și parchetul stratificat din stejar Jamaica de la Alma Parchet. Poți să îl ai acasă rapid și să începi 2022 cu pardoseală superbă

Black Friday este ocazia să alegi un design nou în casa ta, iar prin simpla schimbare a tipului de pardoseală pe care o ai poți să te bucuri de tot ceea ce este mai bun pentru tine. Alma Parchet, pe lângă tipuri de pardoseli excelente mai are în portofoliul care să te ajute să completezi nouă pardoseală cu mult bun gust.

Urmărește perioada reducerilor și vei putea să creezi un aspect demn de fotografiat și pus în revistele de design interior. Mai ales dacă vei alege parchetul stratificat din stejar Jamaica vei putea să faci mereu câte o schimbare plăcută în decor deoarece este foarte ușor de asortat cu alte elemente.

Însă, nu numai Black Friday este o oportunitate bună de a profită de reduceri deoarece Alma Parchet știe cât de important este pentru ține să ai o casă pe placul tău, așadar, vei putea găsi frecvent campanii de promoții la diverse categorii de produse.

Alege să ai o casă stilată și amenajată cu mult bun gust, alege parchetul din lemn masiv și vei putea să te bucuri de un design reîmprospătat. Black Friday începe pe 26 noiembrie, așadar, ai timp suficient să te decizi asupra unei astfel de schimbări și poți să te inspiri chiar și de acum din gama de produse de la Alma și să îți pui pe lista de dorințe parchetul din lemn natural, așa cum este parchetul stratificat din stejar Jamaica. Și pentru a-l monta și întreține mai ieftin bucură-te de oferta de Black Friday și adaugă în coș adezivi pentru parchet și soluții de curățare.