,,Acasă” nu este doar locul compus din dormitor, living, bucătărie și alte încăperi. Este acel cămin la care ai muncit mult să îl amenajezi, să îi oferi o bucățică din sufletul tău, astfel încât oriunde ai alege să stai să fii înconjurat de confort. Este locul în care aduni de fiecare data cele mai frumoase amintiri, te relaxezi și te odihneșți. Indiferent daca este vorba despre o casa noua sau tocmai ai renovat, elementele de originalitate nu trebuie să lipsească.

Decorarea casei este o arta și necesita creativitate și îndemănare pentru a alege acele elemente care să completeze armonios fiecare spatiu. Dar, pentru a avea un cămin ca decupat din revistele de specialitate nu este neapărat nevoie să angajezi un designer. Poți obține o casa atractiva și eleganta, în care să te înconjori de tot ceea ce este mai frumos și de calitate cu ajutorul tablourilor.

Nu trebuie să fii critic de arta sau să angajez pe cineva priceput în alegerea obiectelor de arta care să iți completeze locuință. Este suficient să te înarmezi cu bun gust și să știi ce doreșți să obți de la locuința ta. Decorarea cu tablouri este una dintre cele mai simple și facile modalități prin care poți să oferi casei tale acel suflu de originalitate de care are nevoie pentru a ieși în evidență.

tablou pictat living

Poți să te inspiri din foarte multe stiluri de design foarte moderne care includ lucrări de arta. Desigur, nu trebuie să fii un guru al artei să descoperi frumosul sau să realizezi ca arta este o investiție. Așadar, iată trei tipuri de tablouri care pot să fie integrate cu ușurință în locuința ta:

Tablouri pictate de pictori contemporani renumiți

După cum spuneam mai devreme, nu este necesar să investești foarte mult în tablouri doar pentru a te asigura că sunt originale. Poți cumpără tablouri pictate pentru casa ta de la artiștii contemporani locali care pun suflet și pasiune în ceea ce fac, iar minunatele lor tablouri reușesc, cu siguranță să îți completeze locuință. La Alma Parchet găsești tablouri pictate de Vali Irina Ciobanu, iar colecția noastră se extinde.

Un alt avantaj de a achiziționa de la artișți locali tablouri pictate este acela că daca nu găsești ceva care să se potrivească design-ului interior poți comanda.

Tablouri canvas

Tablourile tip canvas sunt foarte populare la ora actuala și oferă posibilitatea de a avea orice model de tablou îți doreșți. Se adaptează foarte ușor în locuințele moderne și poți alege din mii de modele exact ce ți se potrivește cel mai mult.

Tablouri din lemn

Sunt creative și deosebit de interesante care vor adaugă casei tale acel suflu de originalitate pe care îl cauți. Lemnul este un material cald și, folosit sub forma de arta va adauga o nota de personalitate proprie oricărei locuințe.

Mai ales dacă îți place arta și tot ceea ce semnifica ea, atunci prin adăugarea acestor elemente vei putea să-ți creezi un spațiu care va fi atât de caracteristic ție. Tablourile sunt imaginea personalității tale, cu cât ai mai puțini pereți goi cu atât va părea casa mai personalizată și caracteristică ție.