Perioada de viata 

Parchetul masiv este un tip de pardoseala care mareste considerabil valoarea unei locuinte. In acelasi timp este un produs cu o perioada de viata lunga, usor de intretinut si curatat. Varietatea mare de modele si culori poate contribui la imbunatatirea decorului oricarei  incaperi.

Cand se urmareste achizitionarea unui anumit tip de parchet, este bine sa fie luate in considerare atat aspectul exterior al lemnului, cat si proprietatile sale fizice si mecanice. Nu sunt de neglijat nici utilizarea zilnica a zonei sau umiditatea incaperii.

Aspectul exterior

Aspectul exterior este determinat de culoarea, stralucirea si textura lemnului. Stralucirea depinde de densitatea acestuia, de numarul, dimensiunea si amplasarea fibrelor lemnului. Textura determina valoarea decorativa a lemnului, ceea ce este deosebit de important la fabricarea parchetului artistic. Intre densitate si rezistenta exista o stransa legatura.

In general, lemnul mai greu este mai rezistent.

Ceea ce atrage la lemnul masiv sunt caldura acestuia, faptul ca se prelucreaza usor, varietatea, duritatea, flexibilitatea si superioritatea estetica si practica fata de alte tipuri de pardoleli.

Parchetul masiv Tigerwood Muiracatiara din magazinul Alma Parcheteste un exemplu concludent de parchet dur, rezistent ce ofera originalitate in incaperile in care este instalat. Este mai mult decat o pardoseala, asigurand valoare si noblete locuintei.

De ce sa alegi parchet masiv pentru locuinta ta?

Produs Ecologic

Parchetul masiv este un produs ecologic, fabricat din material natural si este igienic, usor de intretinut. Parchetul ingrijit corect are o durata de viata ce poate depasi 100 de ani, astfel si copiii sau nepotii se pot bucura de aceasta investitie. Parchetul masiv are un aspect atractiv ce denota bun gust si rafinament, conferind locuintei caldura si confortul dorit.

Variatie

Variantele de esente de lemn iti permit sa obtii design-ul dorit prin amestecul de nuante, jocul de umbre si lumini, realizand un efect original datorita caracteristicilor lemnului natural.

Rezistenta

Datorita rezistentei sale, parchetul din lemn masiv poate fi montat in spatii moderne sau clasice, in living-uri, bucatarii, dormitoare, terase, restaurante,scari sau spatii comerciale, fiind un bun izolator si conferind eleganta locului in care a fost instalat.

Esente Exotice

În prezent exista o gama bogata de parchet din lemn masiv. Pe langa esentele indigene – frasin, stejar, cires, paltin, nuc – exista si parchet din diverse esente exotice din Asia, Africa si America de Sud. Pentru mai multe informatii despre tipurile si sortimentele vizitati sectiunea de parchet masiv SuperParchet.ro sau vizitati-ne la showroomul nostru din Str. Fantanica nr. 14, Parter, sector 2, Bucuresti, Romania.

Alma Parchet Natural va pune la dispozitie o oferta larga de unde puteti alege parchetul din lemn masiv potrivit nevoilor si gusturilor dumneavoastra.