Ne-am asumat misiunea de a vă aduce în case cel mai frumos parchet din lemn, rezistent și durabil. Am căutat furnizări de top și am adus în magazinul Alma Parchet modele deosebite de parchet, finisaje speciale prin coloristică și rezistență, tăieturi sau montaj cu design special.

Trei sunt modelele pe care vi le prezentăm astfel, dintre care două le găsiți doar la noi, la Alma Parchet. Astfel vă invităm să vă bucurați de fiecare tip, unul mai frumos decât celălalt, mai aproape de parchetul deosebit pe care voi vi-l doriți în casa voastră. Fiecare dintre aceste modele are special în mod individual: tăietură, finisaj sau montaj, așadar nu sunt comparabile, ci doar speciale.

Haideți să le descoperim!

Alma Parchet - 3 modele de parchet deosebit prin tăietură, finisaj, stil. Da, recomandăm pardoseala din lemn .

Parchetul dublu stratificat Curb 10 – deosebit prin tăietură

Primul parchet deosebit se remarcă prin tăietura curbă, specială, ce pare a chema natura în casă prin unde și fibre. Fabricat din lemn de stejar de înaltă calitate, Curb 10 este rezultatul  măiestriei producătorilor, fiecare placă fiind atent selecționată și prelucrată pentru a păstra textura naturală și frumusețea fibrei de lemn. Cu o grosime de 16 mm și un strat de uzură de 4 mm, parchetul stejar dublu stratificat oferă durabilitate și stabilitate dimensională, fiind, de asemenea, compatibil cu încălzirea în pardoseală.

Parchet Curb 10 – un parchet deosebit pentru că…

Ce îl face cu adevărat deosebit pe parchetul Curb 10 este tăietura sa curbată, o abordare inedită care vine să reamintească de unicitatea arborelui din care provine. Dincolo de impactul vizual special, parchetul Curb 10 aduce un sentiment de mișcare încăperilor. Mai mult, prin textura lemnului, devine o experiență tactilă, plăcută la fiecare atingere.

Parchetul Curb 10 este inclusiv o alegere de confort modern, fiind un parchet dublu stratificat cu stabilitate bună și o rezistență crescută la schimbările de umiditate și temperatură.

Culori pentru orice interior

Diversitatea opțiunilor de clasă de selecție și culori – de la alb la nuanțe de gri, coniac, tabac, și natural – permite personalizarea pardoselii pentru a se potrivi cu orice stil de design interior. În plus,  pentru modelele de parchet Curb natur oferă posibilitatea de a finisa parchetul în culoarea dorită, oferă libertate creativă, permitându-vă să vă puneți propria amprentă.

Parchet stratificat deosebit prin cele 22 de straturi de finisaje

A doua recomandare se îndreaptă către un model de parchet deosebit prin cele 22 straturi finisaje cu un aspect realmente special.

Realizat de meșteri italieni, fiecare placă de lemn este manufacturată, îmbinând tradiția cu inovația  parchetului triplustratificat pentru a crea pardoseli spectaculoase și durabile în timp. Este un parchet migălit, meșteșugit cm cu cm, așadar este un parchet de lux.

Astfel, parchetul de lux este conceput pentru a rezista peste generații, având până la 22 de straturi de finisaje aplicate cu grijă pentru a proteja și înfrumuseța fibra naturală a lemnului. Acestea subliniază eleganța și profunzimea culorilor, vii și inedite unele dintre ele, dar oferă și o protecție superioară împotriva uzurii și a petelor. Producătorul afirmă că indiferent dacă vărsați accidental cafea sau vin, suprafața parchetului rămâne impecabilă, ușor de întreținut și curățat, dacă se intervine chiar după câteva ore.

Parchetul de lux cu 22 de straturi de finisaj este un parchet triplustratificat, stabil dimensional cu un strat de uzură de 4 mm ce permite recondiționarea în mod repetat. Producătorul oferă garanție de până la 30 de ani, dar este o pardoseală care durează peste generații. Astfel, investiția într-un astfel de parchet nu este doar un angajament față de estetică, ci și un semn al durabilității și funcționalității.

Parchet deosebit prin stil – modele de parchet cu model

Există mai multe tipuri de parchet cu model, de la modele geometrice sau florale montate cu măiestrie în pardoseala, la vestitul parchet Versailles pe care îl admirăm cu drag în vestitul Palat.

Parchet din lemn Versailles

Parchetul Versailles este un parchet din lemn masiv și un clasic estetic în materie de design interior, aducând împreună eleganța rafinată și calitatea atemporală a lemnului de stejar, fiind o împletitură fină de lemn. Fiecare panou este asamblat cu o măiestrie care amintește de lucrările de artă, transformând orice spațiu într-un spațiu ce poartă amprenta de muzeu și muză. Inspirat de splendoarea și complexitatea pardoselilor regale din palatul Versailles, acest model de parchet, o mărturie a frumosului sofisticat de odinioară,a rămas frumos contemporan. Pentru casele voastre este în două versiuni: clasicul Versailles, în panouri mari, și Petit Versailles cu panouri mici și măiestrit executate, purtând același model renumit.

Parchetul din lemn masiv Petit Versailles din magazinul online AlmaParchet.ro este clasificat în categoria select, ceea ce asigură că fiecare placă este uniformă, cu variații minore de culoare și noduri discrete, ce adaugă caracter fără a compromite eleganța ansamblului.

Alte tipuri de parchet cu model

Modelele de parchet cu modele sunt variate și fie că sunt geometrice sau florale, simetrice sau nu, sunt o încântare vizuală, ele aduc un efect estetic ce balansează între artă și design. „Desenul” panourilor de parchet cu model sunt realizate manual, cu atenție la detalii care evidențiază măiestria meșterilor parchetari și da, și acesta este un parchet de lux.  Fiecare panou este o poveste în sine, invocând momente de frumusețe și emoție, o inspirație spre estetic și dulcele sentiment al lui acasă pe care îl meriți.

Fiecare dintre aceste trei modele de parchet deosebit – Curb 10, stratificat cu 22 de straturi de finisaje și cu modele, inclusiv stilul Versailles – sunt impresionante prin frumusețe și durabilitate, sunt pardoseli din lemn pentru acasă, acel acasă pentru tine și generațiile ce vor veni.