Design-ul interior al căminului reprezintă oglinda gusturilor noastre, a confortului și atenției pe care ne-o oferim. Ne arătăm că merităm. Creativitatea se reflectă în alegerile pe care le luăm, în cum ne conturăm locuința astfel încât să devină un loc cald și primitor. Este despre magia prin care transformăm o încăpere în acasă. Primul pas este alegerea pardoselii, însă care este cel mai frumos parchet pentru casa ta?

Natural, cu aspect inspirat din natură – parchetul Curb

Ne simțim relaxați și conectați la valurile mării. Simțim undele în fiecare sunet în fiecare cuvânt. Ne inspiră munții prin vârfuri și unde să aspirăm să le cucerim unul câte unul. Îmbrățișăm copaci pentru energia pe care ne-o dau din energia vieții, energie care e tot în unde și vibrație.

Inspirat din natură, din lemn natural, este parchetul Curb 10, cu o tăietură specială, unduită, inspirată din fibra lemnului ce a hrănit copacul și poate readuce energia în casa ta.

Dincolo de aspectul de dușumea cu model inedit, purtând caracter exclusivist, parchetul Curb este opțiunea pentru vremurile moderne. Confecționat din lemn dublu stratificat, cu grosime de 16 mm, parchetul Curb este o opțiune fină și de durată ca pardoseală montată peste sistem de încălzire în pardoseală.

Cavalerii templieri l-ar fi iubit pentru personalitate: parchetul Malta

Cu aspect natural, grație nuanței naturale și a fibrei vii, modelul de parchet stratificat Malta aduce în case autenticitatea esenței nobile ce se desenează în pardoseală. Este rafinat, dar cu caracter puternic, inspirat parcă de renumiții cavaleri de la Malta.

Nu este doar un parchet frumos și cu note simplu-rafinate, ci și modern și premium calitativ.  Aceasta pentru că parchetul din lemn dublustratificat Malta, cu grosime de 11 mm este fabricat din esență tare din stejar, în timp ce suportul de mesteacăn e ca o bază discretă ce îi conferă stabilitate dimensională.

Ai putea spune că este un parchet de lux la un preț cavaleresc de accesibil, un parchet care te onorează și îți oferă siguranță. Doar e ca în Malta!

Dincolo de aspect, calitatea primează

Dacă îți dorești o pardoseală durabilă, cu un aspect inedit, atunci ești în căutarea unui parchet din lemn. Indiferent de stilul locuinței, lemnul aduce o parte din frumusețea incontestabilă și căldura naturii în casa ta. Și poți să alegi parchet de lux pentru că o faci pentru tine.

Pentru a conserva bogăția lemnului și a putea fi utilizat ani de-a rândul fără a fi necesară schimbarea, parchetul stratificat este una dintre soluțiile ideale.

Pentru a ne asigura că vei găsi ceea ce îți dorești, venim către tine cu o gamă largă de produse, ce se remarcă prin materialul de calitate, coloristică și modele diversificate. Lucrate cu atenție, dincolo de plăcile de parchet care vin de la nuanțe deschise, pentru iubitori de spațiu și lumină, până la finisaje charcoal, se ascund comori pline de personalitate.

Din dragostea noastră pentru lemn aducem armonie casei tale, în așa fel încât locuința ta să fie în concordanță cu gustul și rafinamentul tău.

Stejarul – o hartă acaparată de nervuri și noduri

Indiferent dacă îți dorești ca parchetul tău să fie dublu sau triplu stratificat, cert este că stejarul este cel mai potrivit material lemnos. Precum stejarul domnește mândru în natură pe măsură ce se aproprie din ce în ce mai mult de norii ce brăzdează cerul, așa te vei felicita pentru alegerea făcută. Cu siguranță, o alegere de excepție pentru gusturi alese!

Prin coloristica aparte și variată, așa cum se cuvine unui material nobil precum stejarul, oferim de asemenea varii modele ce pot fi îmbinate perfect cu mediul ambiental, în funcție de arhitectură, mobilier sau preferințele tale.

De îndată ce vei face primul pas pe acest lemn de natură măiastră, vei începe o aventură de poveste. Pe măsură ce te lași purtat de armonia naturii să îți ghideze calea în această călătorie, vei savura fiecare ton, nod, îmbinare și dans al fibrelor ce se îmbină într-o perfectă comuniune.

Natura ne-a bucurat de-a lungul timpului cu bogăție, belșug și peisaje de poveste. Noi, la rândul nostru, onorăm aceste daruri prin produsele noastre, prin eleganță și rafinament, prin meticulozitate pe care o folosim, totul pentru a aduce în căminul tău soluția ideală pentru tine.