Amenajarea unui interior rustic montând parchet de lux

Astăzi ne vom axa pe puterea unică a parchetului de lux atunci când doriți să amenajați un interior rustic care să vă reprezinte în totalitate. Antiteza dintre rustic și modern este cheia care stă la baza amenajării ideale a unui spațiu menit să devină oaza personală de relaxare sau spațiul în care creativitatea la locul de muncă va renaște o dată cu redecorarea spațiului respectiv.

Cu siguranță ați avut ocazia de a cunoaște oameni care par să aibă un talent înnăscut atunci când vine vorba despre decorarea unui spațiu fără a se chinui în niciun fel. Dacă le admirați măiestria și rezultatul muncii, trebuie să știți că sunteți pe cale să deveniți unul dintre ei. Cum? Prin punerea în aplicare a unor sfaturi practice care au la bază idei revoluționare de amenajare a interiorului unui spațiu personal sau profesional.

Parchetul de lux: varianta modernă a pardoselii care a scris istorie

Parchetul a fost instalat în mod tradițional în castele în timpul secolului al XVI-lea în Franța și parchet-frasin-a reușit să renască pe piața actuală a pardoselilor de lux în timp record. Motivul pentru care parchetul de lux a devenit recent atât de popular se datorează varietății de modele pe care le puteți găsi sau crea în funcție de stilul pe care doriți să îl urmați în amenajarea propriului spațiu.

Parchetul de lux este disponibil într-o varietate de lungimi fixe sau variabile, factor care îl transformă într-o opțiune ideală pentru cei dornici să își descopere creativitatea în domeniul amenajărilor interioare. Acesta reprezintă de departe una dintre cele mai elegante alegeri în categoria pardoselilor de lux. Niciun alt stil nu este capabil să combine materialele din lemn de esență tare cu un design artistic în aceeași manieră specială.

De obicei, parchetul de lux stratificat este instalat în camere formale, mai mari, cum ar fi o sufragerie sau o zonă de living. Dacă vă gândiți să instalați acest tip de pardoseală, atunci este important să decideți de la început ce tip de design doriți să urmați pentru a obține rezultate notabile din punct de vedere vizual și calitativ pe termen lung.

Un interior rustic obținut prin intermediul alegerilor îndrăznețe

parchet-frasin-naturParchetul de lux  pentru interioare rustice este cea mai populară alegere în cadrul proiectelor de design interior din acest an deoarece adaugă un plus de eleganță și rafinament oricărei încăperi. Diversele modele disponibile pe piață în acest moment sunt folosite pentru atingerea unor scopuri practice în domeniul designului interior pentru a se face trecerea de la clasic la modern, etapă marcată de unicitatea amenajării unui spațiu rustic prin intermediul unor combinații și alegeri îndrăznețe.

Parchetul de calitate este alcătuit din blocuri individuale din lemn de esență tare care sunt apoi poziționate într-un model unic de pardoseală. Acesta este disponibil într-o varietate de modele și în serii diverse marcate de unicitatea unor nuanțe deosebite menite să asigure obținerea unor stiluri și a unor finisaje inedite care trimit în timp spre stilul autentic tradițional, rustic.

Astfel, puteți fi siguri de faptul că parchetul din lemn masiv  sau triplu stratificat este alegerea potrivită atunci când doriți să amenajați un spațiu rustic, în manieră practică, cu efecte durabile și calitative pe termen lung. Veți fi plăcut impresionați nu doar de aspectul vizual deosebit pe care îl oferă parchetul de lux ci și de durabilitatea și performanța materialelor de ultimă generație pe care le aveți la dispoziție în această gamă de pardoseli moderne.