Achizitionarea unei podele din parchet reprezinta o decizie importanta si o investitie considerabila. Pentru a alege tipul de podea care ti se potriveste, trebuie sa tii cont de nevoile tale, dar si de preferintele de design, specia de lemn, durabilitatea, tehnologiile si  intretinerea  podelei.

Foloseste-ti imaginatia

Acorda-ti timp si compara inainte de a alege ce tip de parchet doresti, luand in considerare ca este o decizie pe termen lung. Gandeste-te cum vrei sa se simta casa ta si evita imitatiile, cum ar fi parchetul laminat. Iubeste naturalul pentru caldura si frumusetea sa clasica.

Considera avantajele

Parchetul din lemn masiv ofera foarte multe avantaje. Este natural, frumos, cald si usor de intretinut. Fiind cel mai gros parchet, realizat 100% din lemn. Acesta poate rezista zeci de ani, daca este ingrijit corespunzator si creaza un mediu sanatos, minimalizand riscul alergiilor de praf. Trebuie tinut cont de faptul ca lemnul masiv  se dilata si se contracta in functie de modificarile de umiditate din locuinta.

De aceea, la montaj, se lasa un spatiu intre perete si lemn ce se camufleaza prin aplicarea unei plinte.  Este parchetul cu cel mai bun raport calitate-pret. Disponibil in multe stiluri si cu o mare varietate de culori, parchetul din lemn masiv de la www.superparchet.ro poate completa orice decor, de la dormitoare, birouri la camere de zi sau pentru copii.

parchet de lux 6

Ia in calcul posibilitatile de montaj

Aici la Alma Parchet Natural comercializam si parchet stratificat de cea mai buna calitate si la un pret rezonabil. Produs din doua dau trei straturi de lemn presate si lipite, parchetul stratificat nu este afectat de modificarile de umiditate din locuinta si poate fi montat in incaperile de la subsol sau in bai.

Acest tip de parchet este mai stabil decat orice alt tip de parchet, placile pot fi lipite direct pe beton, peste un substrat acustic sau se pot monta peste sistem de incalzire cu agent termic. Calitatea unei podele din lemn stratificat este data de grosimea stratului de uzura, numarul de pliuri care formeaza placajul, procedura folosita pentru taierea suprafetei si precizia taieturii.

O podea de lemn este pentru toata viata

Podelele din lemn se gasesc intr-o gama larga de culori, specii, desene si modele. Totul este o chestiune de gust, dar o podea de lemn este pentru toata viata. De aceea este atat de important sa alegiti cu grija. Va suntem alaturi pentru a gasi solutiile cele mai potrivite!