Parchet de baie


Parchetul de baie a fost proiectat si fabricat pentru deplin confort in casa ta, alegandu-se cele mai bune materiale din lemn masiv, fiind finisat indelung, cu cele mai bune materiale pentru a- da eleganta si rezistenta in conditii de umiditate, precum cele din bai.

Spre deosebire de gresie, parchetul in baie aduce o nota de relaxare si de confort vizual. Parchetul pentru bai este, pana la urma rasfatul, luxul, pe care il meriti.

VEZI PARDOSEALA SPC

De ce sa alegi parchet pentru baie?

In primul rand, parchetul este elegant si aduce o nota de confort in orice spatiu. Iar daca in mod obisnuit baile erau decorate in gresie, noile tendinte de intoarcere spre natura si materiale naturale, reintroduc parchetul inclusiv in amenajarile interioare pentru bai.

Montarea parchetului in bai este ca o reconectare la natura, catre ecologic si durabil, prin confortul pe care il aduce lemnul.

Specialistii in design interior au trei argumente pentru a monta parchet in bai


  1. Parchetul este un material care confera caldura spatiului, atat fizic, la atingere, dar si vizual
  2. Parchetul pentru bai este in tendintele actuale in design interior care pare o chemare spre natura
  3. Parchetul in bai da spatiului un aer exclusivist, de lux

Exista doua variante de parchet recomandate pentru bai. In primul rand, este parchetul care, prin natura lemnului masiv folosit si a nivelului de finisaje, este rezistent la umezeala. Un alt tip de model de parchet pentru bai este cel prevazut cu rosturi de dilatare, asadar rezistent la umezeala si temperaturi ridicate.

Specii de lemn utilizat in fabricarea parchetului pentru baie


Pentru fabricarea parchetului se foloseste material exclusivist, exotic, care rezista umezelii, datorita structurii sale si a tratamentelor speciale la care este supus inainte de montare.  Este vorba despre lemn de teak si merbau.

Montat cu grija si respectand nivelul de finisare pentru conditii de umiditate crescutata, mesterii parchetari pot transforma baia in oaza ta de relaxare!