Încarc Evenimente

« All Evenimente

di’zainin by Alma Parchet, ediția 8

27 iunie @ 18:00 - 20:30

Vă invităm la di’zainin by Alma Parchet, ediția 8, eveniment dedicat arhitecților și designerilor de interior.

Eveniment dedicat arhitecților și designerilor de interior

Ne reîntoarcem cu drag și bucurie să vă anunțăm di’zainin by Alma Parchet, ediția 8, care se va desfășura pe 27 iunie aprilie 2024, începând cu ora 18:00, în același spațiu românesc si primitor: restaurantul Nicoresti, situat pe strada Toamnei nr. 13, etaj 1.

Acest eveniment reprezintă o ocazie unică de întâlnire și schimb de experiențe pentru profesioniștii pasionați de design interior și arhitectură, continuând tradiția de excelență și inovație stabilită de edițiile anterioare.

Înscrie-te acum!

Networking, vin și mâncare românească

Evenimentul se deschide cu o perioadă dedicată networking-ului, oferind participanților șansa de a interacționa într-un cadru informal și prietenos, pe fundalul unui pahar de vin select și aperitive românești. Aceasta este oportunitatea pentru a lega noi relații profesionale și pentru a împărtăși idei sau provocări cu colegi din domeniu.

Explorare creativă

Opțional, participanții se pot implica activ și creativ, această activitate adresându-se arhitecților și designerilor de interior dornici să experimenteze cu diverse tipuri de parchet, nuanțe și uleiuri.

Invitat special – Mara Cîju

Mara Cîju este avocat înalt specializat în proprietate intelectuală vă evidențiază drepturile de proprietate intelectuală în domeniile arhitecturii și designului interior, punând în același timp accent pe cunoștințele practice și strategiile de protecție precum și pe condițiile obținerii Finanțării UE 2024 (SME Fund) pentru înregistrarea drepturilor de proprietate intelectuală.

De ce di’zainin by Alma Parchet?

di’zainin s-a născut din convingerea fondatoarei Georgiana Enache că, prin colaborare și schimb de cunoștințe, putem evolua împreună, spre beneficiul final al clienților de design interior.

Așadar, vă invităm cu drag pe 27 iunie, ora 18.00, la restaurantul Nicorești, strada Toamnei nr 13, etaj 1.

Unde și când?

27 iunie, la ora 18.00, restaurantul Nicorești, strada Toamnei nr. 13, etaj 1.

Vă alăturați la eveniment înscriindu-vă prin formularul de mai jos. Odată ce l-ați completat, veți primi toate detaliile.

Atenție: Locurile sunt limitate.

Înscrie-te acum!

Detalii

Data:
27 iunie
Ora:
18:00 - 20:30
Categorie Eveniment:

Organizator

Alma Parchet
Telefon
0722 858 788
Email
office@superparchet.ro

Loc de desfasurare

restaurantul Nicorești
strada Toamnei nr 13, etaj 1
Bucuresti, România
+ Google Map