Încarc Evenimente

« All Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

di’zainin by Alma Parchet, ediția 5

23 noiembrie, 2023 @ 18:00 - 20:30

Vă invităm la di’zainin by Alma Parchet, ediția 5, eveniment dedicat arhitecților și designerilor de interior.

Eveniment dedicat arhitecților și designerilor de interior

Iată-ne, ne regăsim la di’zainin by Alma Parchet, ediția 5, ediție care va avea loc pe 23 noiembrie, la ora 18.00, pe Aleea Alexandru nr. 46, la A46 Venue.

Cu drag am pus bazele evenimentului „di’zainin by Alma Parchet”, un spațiu gândit special pentru specialiștii din domeniul designului de interior și arhitectură. E mai mult decât un eveniment de networking; e conceput ca un hub al cărui fundament este convingerea că împreună putem evolua, iar cel care câștigă cel mai mult din această colaborare este clientul.

Evenimentul „di’zainin by Alma Parchet” se desfășoară o dată pe lună, în ultima joi (cu mici excepții), într-o locație pe care noi, organizatorii, o stabilim. Este un prilej de networking și socializare, dar și un cadru de dezvoltare și cunoaștere pentru arhitecți și designeri de interior, structurat în trei etape.

Înscrie-te acum!

Primire și networking

În cadrul fiecărui eveniment „di’zainin by Alma Parchet”, demarăm cu o perioadă de networking într-un ambient prietenos. La un pahar de vin de calitate, un aperitiv și un cadru propice pentru a lega relații cu colegi din aceeași sferă de activitate.

Explorare creativă: învățare practică

Această secțiune este dedicată arhitecților și designerilor care doresc să experimenteze pe diferite tipuri de parchet, nuanțe și uleiuri.

Invitat special: Ani Olteanu

Ani Olteanu, un economist cu aproximativ două decenii de experiență în management și dezvoltarea de noi afaceri. În calitate de partener LMI România, facilitează și pune în aplicare programe de management și vânzări pentru companii din diverse sectoare, concentrându-se pe realizarea obiectivelor de cifră de afaceri, profitabilitate, cotă de piață, creșterea performanțelor oamenilor din zona de management.

Tema – Smart is good but smarter is better

Unde și când?

23 noiembrie, la ora 18.00, pe Aleea Alexandru nr. 46, la A46 venue.

Vă alăturați la eveniment înscriindu-vă prin formularul de mai jos. Odată ce l-ați completat, veți primi toate detaliile.

Atenție: Locurile sunt limitate.

Înscrie-te acum!
Vă invităm la di’zainin by Alma Parchet, ediția 5, eveniment dedicat arhitecților și designerilor de interior.

Detalii

Data:
23 noiembrie, 2023
Ora:
18:00 - 20:30
Categorie Eveniment:

Organizator

Alma Parchet
Telefon
0722 858 788
Email
office@superparchet.ro

Loc de desfasurare

A46 Venue
Aleea Alexandru nr. 46
Bucuresti, România
+ Google Map