Tipuri de pardoseli pentru hoteluri de lux pentru interior si exterior

Oferirea unei experiente memorabile este scopul oricarui hotel de lux care isi primeste oaspetii. De la camere luxoase pana la restaurante si baruri, tipul de pardoseala ales poate sa contribuie la creearea unui design de top, confort si curatenie. La aceasta imagine contribuie foarte mult si tipul de pardoseli utilizate. Fiecare detaliu exprima identitatea brand-ului si exprima grija pe care o are gazda fata de oaspetii sai. 

Intr-un hotel de lux este important ca toate conditiile oferite turistilor sa fie cele mai bune. Incepand de la serviciile oferite pana la design-ul care imbraca unitatea de cazare in lux, totul trebuie sa fie de cea mai inalta calitate. 

Parchet alb stejar tripluStratificat 3 Strip Shoreline alb - dormitor

Parchetul din lemn –  o solutie buna pentru reprezentarea luxului intr-un hotel de 5 stele 

 

Pardoselile din lemn reprezinta cea mai buna alegere care se poate face deoarece esentele din lemn pot sa ofere confort din toate punctele de vedere. In plus, vizual, creeaza un efect impresionant si de calitate, asa cum ar trebui sa fie orice decor de lux de bun gust. 

parchet lemn bole - ultima tendinta in materie de pardoseli

parchet lemn bole personalizat mansion

Pardoselile din lemn nu numai ca ofera confortul necesar fiecarei incaperi in parte. Printre calitatile lemnului se numara caldura materialului natural, aspectul estetic deosebit, durabilitatea si rezistenta impresionanta in timp. 

Atunci cand se aleg pardoselile pentru interior si exterior in cazul unui hotel de lux, trebuie sa se tina cont de faptul ca trebuie sa ofere si un grad de rezistenta sporit. In plus, trebuie sa se afle pe lista trend-urilor actuale pentru a crea acel grad de noutate si lux pentru care turistii platesc pentru a se rasfata in hotelul respectiv. 

Unitatile de cazare de lux, trebuie sa se concentreze in permanenta pe oferirea unor conditii superioare fata de tot ceea ce se poate gasi la ora actuala pe piata. 

 

Parchetul Bole, o tendinta care vizeaza in special crearea decorurilor de lux si pline de personalitate proprie

 

Una dintre tendintele actuale, care reprezinta o solutie buna pentru crearea unui interior de vis este sa alegi parchet Bole. Acesta din urma este un tip de parchet autentic care poate sa fie personalizat in totalitate.

Parchetul Bole este produs exclusiv din lemn, indiferent daca este vorba despre parchet stratificat, parchet masiv sau decking de exterior. Asadar, nu este numai o solutie buna pentru amenajarea interiorului, ci este o solutie ingenioasa pentru a crea spatii pline de personalitate in exterior. 

Lemnul intotdeauna are darul de a crea un spatiu de lux si de bun gust, iar tipurile de parchet din lemn au rolul de a intari  aceasta imagine. Montajul parchetului, pentru a mentine si mai mult aceasta imagine a luxului, se recomanda sa se realizeze de catre profesionisti care pot pune in valoare calitatile parchetului Bole. 

Pentru un hotel de lux conteaza chiar si cele mai mici detalii in amenjari interioare. Fie ca vorbim despre trepte din lemn sau pardoseli care sa completeze design-ul interior, este necesar sa se faca intotdeauna alegeri cat mai inspirate. Intr-un hotel de lux este important sa alegeti pardoseli de calitate, cu aspect somptuos, pentru a fi remarcat de catre clientii vostri. Ei vor fi rasplatiti prin bun gust, voi prin prezenta lor.