Parchet lemn BOLE

Parchet din lemn Bole  – pentru că viața nu e în linie dreaptă

 

Prin ce e deosebit parchetul Bole? Parchetul Bole este întruparea naturii și a eleganței în casa ta. Doar imaginează-ți o călătorie de-a lungul celor mai spectaculoase râuri din lume. Ascultă susurul apei. Privește unduirea șuvoaielor grele ce se rostogolesc  la vale în timp ce vârful  degetelor atinge lemnul copacilor. Mirosul plin de lemn îți umple nările. E bine și relaxant să știi natura lângă tine.  Acesta este Bole și mult mai mult. Bole este rafinament, calitate și unicitate în materie de pardoseli.

bole culori parchet

Prin ce este diferit parchetul Bole? Procesul de producție este unic pentru pardoseli unice

 

Parchetul Bole este singurul parchet din lume a cărui tăietură curbată urmează linia naturală a arborelui din care a fost creat. Aceasta este posibilă prin tehnologia LiveEdge care urmărește să păstreze unduirea naturală a lemnului, de-a lungul tuturor proceselor de fabricație. Astfel, se reduc pierderile lemnoase, asigurând în același timp un aspect unic fiecărei pardoseli Bole.

Pentru a conferi aspectul natural, fiecare placă este produsă individual cu o tehnologie și software special în prelucrarea lemnului. Realizarea plăcilor curbate Bole contribuie atât la pardoseli deosebite, dar au si efect ecologic. Prin această tăietură specială pierderile sunt minimizate, salvând copaci de la tăiere.

Procesul de fabricație unic pentru parchetul Bole

Caracteristicile parchetului Bole

Unicitatea parchetului Bole este dincolo de forma unduită. Specializați în mod deosebit în producția de parchet din lemn masiv, compania Bole acordă atenție fiecărui aspect. De la bucata din lemn si alinierea fibrelor în unicitate, la paleta de finisaje totul e făcut din considerație pentru estetic și ecologie.

parchet din lemn masiv Bole

Cere ofertă personalizată!

Diversitatea modelelor parchetului Bole

Fiecare esență este spectaculoasă, iar unduirea Bole pune în valoare unduirea și culoare fiecărui tip de lemn. 

Parchet din lemn Bole din specii variate

Fiecare esență lemnoasă are propria personalitate, iar tăietura Bole conturează elegant silueta texturii lemnului din care a fost făcut. 

In gama Bole vă puteți bucura de autenticitatea clasică a lemnului de stejar, suplețea lemnului de nuc, coloristica jucăușa a lemnului de cireș și eleganța frasinului. 

Grosimea parchetului Bole- un semn al durabilității

Bole este dedicat parchetului masiv, dar a extins gama prin parchet stratificat de calitate superioară (grosime 17 mm), recomandat inclusiv pentru încălzire în pardoseală. 

Parchetul din lemn masiv Bole este un stindard al calității în materie de pardoseli, dincolo de spectacolul oferit de plăcile unduite. Cu o grosime de 20 mm și un sistem de îmbinare inovativ,  acesta reprezintă întotdeauna opțiunea de lux și durabilitate.  

Caracteristici ale parchetului Bole

Masiv S 20

parchet masiv bolefloor-s20-2x

Grosime totală: 20 mm (0,79 “”)

Lungime: 500 – 2950 mm (20 ”” – 10 ”)

Lățime: cca 100 – 350 mm (4 ”” – 14 ””)

Greutate totală până la: 13,8 kg / m2

Stratificat E 17

Bolefloor-parchet stratificat 17 mm

Strat de uzură: placaj de mesteacăn baltic

Grosime totală: 17 mm (0,66 ””)

Lungime: 500 – 2950 mm (20 ”” – 10 ”)

Lățime: cca 100 – 450 mm (4 ”” – 17,7 ””)

Grosimea stratului de uzură: 5 mm (0,19 ””)

Grosimea stratului suport: 12 mm (0,47 ””)

Greutate totală până la: 11,8 kg / m2

 

Cere ofertă personalizată!

Clasele de selecție: 

 

Select- fin fără alburn sau noduri întunecate

parchet bole clasa select

Bole Select

Natural-  conține alburn, noduri de mici dimensiuni întunecate, rare noduri mai mari și semne ”labe de pisică”.

parchet bole natural

Bole Natural

Rustic – poate avea alburn, noduri de culoare închisă și fisuri umplute cu dimensiune de până la 2 mm. 

Bole Rustic

Parchetul Bole unduirea valurilor, culoarea râurilor

 

Parchetul Bole este captivant prin aspectul unduit ce te trimite cu gândul la valurile mării. Conexiunea cu apa nu se oprește aici, ci paleta de culori pentru parchetul ondulat este inspirată de splendoarea râurilor lumii. 

 

Prut este gri și învolburat, Khong între pâmântiu și luminos, Tungnaá alburiu înspumat, Caño Cristales  aprins și aprig, Pedja,  auriu ca o pădure în toamnă.

Cere ofertă personalizată!

Paleta de culori Bole: 

Memuru, Tungnaá, Bruarfoss, Aragon,Mera,Reshi,Tara,Basgo,Pedja,Semuc Champey, Khong, Laeva, Noatak, Serrano, Fitz Roy, Caño Cristales, Lena, Zambezi, Fraser, Rio Grande, Godafoss, Rio Dulce, Tellico, Prut

Îmbinarea inedită a parchetului Bole

Pentru un aspect cat mai natural, parchetul Bole se poate bizota cu tesitura de 1.5 mm pe lungime și 1 mm pe lățime. Dar cum la Bole modelele se personalizează pe toate palierele, putem realiza plăci cu îmbinări între 0 mm și 2 mm. Cele comandate fără rosturi de îmbinare sunt livrate brute și finalizate personalizate la finisare.

Rosturi Bole de 1.5 mm

Rosturi Bole de 1.5 mm

Specificații tehnice și conformitate

 

Parchetul din lemn Bole este conformă Directivei 89/106 / CEE pentru materialele în construcții. 

 

Transfer termic: 0,15-0,17 λ (W / mK)

Clasa de rezistență la foc: C -s1

Emisie de formaldehidă: E1

Tipuri de parchet Bole 

Parchet Lemn Bole Custom

Parchetul din  lemn Bole Custom reprezintă lemnul ca o experiența a naturii, personalizat pentru spațiul dvs., după cum am arătat anterior.  Bole Custom se aplică nu doar pentru pardoseli, dar și pentru deck sau mese.

parchet bole custom

Parchet / Deck Bole Modular

Curv8 reprezintă un sistem modular de pardoseală cu aspect de dușumea inedită. Există 8 linii pe care producătorul Bole le implementează pentru a urmări, cât mai fin, texturile naturale ale lemnului de stejar din care este făcut parchetul.

Este un parchet stratificat, cu grosime de 12 mm și strat de uzură de 3 mm, durabil și stabil dimensional.

grosime Bole curve 8

De asemenea, Bole Modular se regăsește în varianta Deck ( Deck6 – 6 linii curbate ce urmăresc liniile naturale) și Thermory decking, ambele fiind realizate din 6 tipare  unduite, repetitive, ce se îmbină într-un aspect natural și elegant.

Cere ofertă personalizată!

Parchet lemn stratificat modular Bole Curv8_lux

 

 

Thermory are grosime de 21 mm și lățime cuprinsă între 80 mm și 180 mm, cu o lungime de 2400 mm. Doar imaginați-vă! O dusumea de exterior cu aspect senzațional și durabilă, nu poate fi decât desfătarea dvs. în diminețile calde. 

Parchet lemn modula Boler curve 8

Cere ofertă personalizată!

Parchet Varvage Bole

 

Natura nu este în linie dreaptă pentru Bole, dar noi, oamenii, ne dorim simetrie. Astfel a fost proiectat parchetul Varvage, o îmbinare de plăci de parchet cu aspect de dușumea,  ce îmbină ineditul modelelor custom Bole și liniaritatea parchetului convențional.

parchet bole Varvage

Monotonia pardoselilor clasice este întreruptă de unduirea Bole ce ia forma copacului, realizându-se o podea inedită prin aspectul vizual natural. Din îmbinarea tăieturii  drepte tradiționale și specificul ondulat Bole, voi vă bucurați de două ori: pardoseala este spectaculoasă, iar prețul Varvage este mai mic decât în cazul proiectelor 100% personalizate. 

 

Cu o grosime de 17 mm și strat de uzură de 5 mm,  parchetul stratificat Bole Varvage este produs cu lățimi de 180 mm, 210 mm și 240 mm, la o lungime între 1000 mm -2900 mm, pentru un aspect de dușumea inedită, cu aspect natural.

Inspirat din natură, Parchetul din lemn Bole pate fi în casa ta!Bifand aceasta casuta esti de acord cu politica de confidentialitate https://superparchet.ro/politica-de-confidentialitate/.

Bifand acesta casuta esti de acord sa primesti mai multe informatii despre produse, oferte si promotii din partea Alma Parchet Natural.