Parchet Ondulat și Personalizat Bole – ia forma naturii, îți reflectă personalitatea

 

Te-ai gândit cum ar fi să ai o pardoseală care să te reprezinte? Să exprime dragostea pentru natură și frumos, dar să fie unică? Să nu fie liniară, dar totuși să se afle în echilibru? Să păstreze caracterul autentic al esenței sale, dar în același timp să fie finisată întru armonie?

De fapt, așa este parchetul din lemn Bole. Confecționat din lemn natural, în variante masiv și stratificat, acesta subliniază formele naturii, prin liniile de îmbinare curbate, modulare sau atent personalizate pentru fiecare încăpere în parte, într-un aspect armonios și echilibrat. Textura naturală a lemnului este inedit definită de tăietura neliniară, dar armonioasă datorită unei proiectări atente pe care producătorul o duce la nivel de măiestrie.

 

Până la urmă ce este parchetul din lemn Bole?

 

Parchetul ondulat Bole reprezintă un stil, o tăietură, atipică, ce pare a urmări linia naturală, unduită a fibrelor din lemn. Tăietura este realizată de către compania producătoare în mod personalizat pentru fiecare proiect, fiecare cameră în parte.

parchet lemn curbat personalizat Bole

 

Cum se realizează parchetul Bole?

 

Noi, echipa Alma Parchet Natural, venim acasă la dvs. măsurăm încăperea. Echipa producătorului execută simulare personalizată pentru casa dvs. pe care o agreăm cu dvs. Ulterior parchetul este tăiat în îmbinări unduite, armonioase. O perfecțiune dincolo de liniar. Un aspect perfect, dincolo de finisaje strălucitoare. O întoarcere la natură, atent personalizată pentru locuința dvs.

Tipuri de parchet din lemn  Bole 

Puteți achiziționa Parchetul Bole în variantă de lemn masiv sau stratificat, în mai multe versiuni.

Parchet Lemn Bole Custom

Parchetul din  lemn Bole Custom reprezintă lemnul ca o experiența a naturii, personalizat pentru spațiul dvs., după cum am arătat anterior.  Bole Custom se aplică nu doar pentru pardoseli, dar și pentru deck sau mese.

 

Parchet Bole curbat personalizat

 

Parchet / Deck Bole Modular

 

Curv8 reprezintă un sistem modular de pardoseală cu aspect de dușumea inedită. Există 8 linii pe care producătorul Bole le implementează pentru a urmări, cât mai fin, texturile naturale ale lemnului de stejar din care este făcut parchetul.

Este un parchet stratificat, cu grosime de 12 mm și strat de uzură de 3 mm, durabil și stabil dimenional.

De asemenea, Bole Modular se regăsește în varianta Deck ( Deck6 – 6 linii curbate ce urmăresc liniile naturale) și Thermory decking, ambele fiind realizate din 6 tipare  unduite, repetitive, ce se îmbină într-un aspect natural și elegant.

parchet lemn stratificat modular bole Curv8_lux

Parchet lemn stratificat modular Bole Curv8_lux

 

Thermory are grosime de 21 mm și lățime cuprinsă între 80 mm și 180 mm, cu o lungime de 2400 mm. Doar imaginați-vă! O dusumea de exterior cu aspect senzațional și durabilă, nu poate fi decât desfătarea dvs. În diminețile calde.  

 

deck bole thermo

 

Parchet Varvage Bole

 

Parchet Varvage Bole reprezintă varietatea naturii prin dimensiune. Parchetul stratificat, cu bază de mesteacăn, păstrează aceleași îmbinări curbate pentru un aspect natural, doar dimensiunile diferă.

 

Cu o grosime de 17 mm si strat de uzură de 5 mm,  aceasta este produsă în lățimi de 180 mm, 210 mm și 240 mm, la o lungime între 1000 mm -2900 mm, pentru un aspect de dușumea inedită, cu aspect natural.

 

parchet stratificat bole varvage

Parchet stratificat Bole Varvage

Spectaculos, dar cu un aspect natural, parchetul Bole reprezintă modernitate prin întoarcerea la natură.

Cere oferta ta personalizata pentru parchet BOLE!


Bifand aceasta casuta esti de acord cu politica de confidentialitate https://superparchet.ro/politica-de-confidentialitate/.

Bifand acesta casuta esti de acord sa primesti mai multe informatii despre produse, oferte si promotii din partea Alma Parchet Natural.