Amenajarile interioare nu pot sa fie complete fara a pune suflet in ceea ce faci sau fara ca design-ul interior sa iti reflecte personalitatea si preferintele. Acelasi lucru se intampla si in cazul pardoselilor care completeaza locuinta ta. Iti doresti sa exprime dragostea pentru natura, sa fie frumos, impresionant prin unicitate.

 

Parchetul din lemn Bole – Unic, pentru casa ta 

 

Pe piata exista multe tipuri de parchet din care sa poti alege, toate fabricate pentru a satisface dorintele si stilurile dorite de fiecare persoana in parte. Dar, nu cu foarte mult timp in urma, un nou tip de parchet a cucerit oamenii prin liniile sale fluide si aspectul interesant, inspirat de textura naturala a fibrelor de lemn. Este vorba despre parchetul Bole, cel mai frumos parchet in opinia noastra,  care impresioneaza nu numai prin estetica sa deosebita, ci si prin caracteristicile sale de durabilitate si confort.. 

 

Parchetul Bole, o pardoseala unica 

 

Parchetul Bole este un tip de pardoseala fabricata din lemn masiv sau stratificat, punand accent pe formele naturale personalizate pentru fiecare incapere in parte. 

parchet lemn bole - ultima tendinta in materie de pardoseli

Parchet lemn bole personalizat mansion

Taietura aparte evidentiata de textura lemnului 

 

Textura lemnului inedit definita, dar armonios realizata printr-un proces de fabricare atent realizat, customizat chiar pentru unele modele, duce pardoseala la nivel de arta am putea spune. 

parchet lemn bole

Parchet Bole curbat personalizat

Terasa de lemn pentru exterior Bole – diferenta bunului gust

 

Bole reprezinta un stil de taiere atipica, urmand formele naturale ale copacului, iar pentru modelul Custom fiecare taietura este realizata personalizat pentru fiecare incapere pentru care se adreseaza. In materie de tipuri de parchet se poate alege varianta din lemn masiv, statificat (dublu sau triplustratificat), in functie de preferintele voastre. Taietura de tip Bole se poate aplica nu doar pentru parchet, ci si pentru terasa din lemn pentru exterior.

Cel mai frumos parchet Bole iti reflecta personalitatea

 

Tinand cont de tendintele actuale, cum ar fi prezenta unui parchet gri sau a unui parchet alb intr-unul din spatiile casei tale, cu taietura Bole poate sa reprezinte o aditie perfecta, plina de personalitate. Acest stil poate sa ofere unicitate in tot ceea ce se creeaza pentru casa si poate deveni reflexia propriei personalitati. 

Indiferent daca il alegi pentru exterior sau pentru interior, parchetul Bole reprezinta o alegere inspirata care poate sa transforme spatiul. Spectaculos prin forma si modern prin taietura, parchetul Bole este o alegere potrivita pentru orice casa exclusivista.

parchet stratificat bole varvage

Parchet stratificat Bole Varvage

Creeaza incaperi care sa te inspire cu ajutorul unor elemente de design exceptionale

 

Incaperile vor prinde un aspect spectaculos daca veti folosi parchet Bole si vei putea sa pui in practica cele mai inovatoare idei de amenajari interioare. Mai ales daca ti-ai dorit intotdeauna ceva spectaculos atunci acest tip de parchet poate sa iti ofere tot ce iti doresti. 

Alaturat unui design in tendintele actuale si cu elemente decorative care sa completeze totul, efectul final va fi unul spectaculos. Este un tip de parchet care poate sa fie asociat cu un design modern sau unul clasic. 

Poate sa fie 100% personalizat sau ales in functie de modelele pe care poti sa le gasesti pe piata. Indiferent de cum ar fi ales, este un  tip de parchet care poate sa contribuie cel mai mult la aspectul estetic original al casei tale. Alegand un parchet care sa fie in ton cu preferintele si dorintele tale inseamna sa poti sa iti pui amprenta asupra intregului design interior. Bifand aceasta casuta esti de acord cu politica de confidentialitate https://superparchet.ro/politica-de-confidentialitate/.

Bifand acesta casuta esti de acord sa primesti mai multe informatii despre produse, oferte si promotii din partea Alma Parchet Natural.